Φετφατζίδης: «Να έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας»

Φετφατζίδης: «Να έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας»

Gazzetta team
Φετφατζίδης: «Να έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας»

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης τόνισε πως η εθνική άξιζε τη νίκη στην Ουγγαρία, επισήμανε πως η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και ακόμη αν έρθει ο αποκλεισμός να έχουν δώσει οι διεθνείς τον καλύτερο εαυτό τους μέχρι το τέλος.

«Θέλαμε το αποτέλεσμα σήμερα. Δυστυχώς δεν ήρθε, αλλά δεν πειράζει. Συνεχίζουμε» δήλωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός στην κάμερα του ΟΤΕ TV, ο οποίος ερωτηθείς για την παρουσία του στην Ιταλία και τη μετακίνησή του στην Κιέβο, όπου δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής, εξήγησε: «Έγινε μία κίνηση για να αλλάξουν τα πράγματα. Ο προπονητής αποφασίζει. Εγώ είμαι εδώ. Έπαιξα όσο μπορούσα και ελπίζω τα πράγματα από 'δω και πέρα να είναι καλύτερα και με την ομάδα μου και με την εθνική».

Για τις ελπίδες πρόκρισης της εθνικής στα τελικά, σημείωσε: «Είναι δύσκολο, αλλά θα δώσουμε τα πάντα. Αξίζαμε τη νίκη σήμερα νομίζω. Εμείς πρέπει να αγωνιστούμε με αυτόν τον τρόπο, να συνεχίσουμε έτσι. Αν έρθει η πρόκριση έχει καλώς. Αν έρθει ο αποκλεισμός τουλάχιστον να έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τις αποδοκιμασίες των Ούγγρων προς την ομάδα τους στο 25λεπτο πίεσης της εθνικής ομάδας, τόνισε: «Το αντιληφθήκαμε στα 25-30 λεπτά που παίζαμε στο μισό γήπεδο. Ακούγαμε αυτό που γινόταν και παίρναμε δύναμη. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν έγινε τελικά».

 

EURO Τελευταία Νέα