Οι «ερυθρόλευκες» πιθανότητες για Ζινιάκ

Οι «ερυθρόλευκες» πιθανότητες για Ζινιάκ

Δημήτρης Τομαράς
Οι «ερυθρόλευκες» πιθανότητες για Ζινιάκ

bet365

Η Ντιναμό δίνει μάξιμουμ 2 εκατ. τον χρόνο σε Ζινιάκ με τα οικονομικά προβλήματά της να λειτουργούν αποτρεπτικά. Οι πιθανότητες του Ολυμπιακού, η Ιταλία και η Πρέμιερ Λιγκ.

Από την Παρασκευή έχετε ενημερωθεί πρώτοι και εκτενώς από το Gazzetta.gr για την υπόθεση του Ολυμπιακού με τον Ζινιάκ. Οι Πειραιώτες ως γνωστόν τον ήθελε από πέρυσι. Φυσικά η περίπτωση του 29χρονου Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ δεν είναι τόσο απλή λόγω του κασέ του που κυμαίνεται στα 3 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό βέβαια που μπορεί να πέσει ενώ η νεότερη εξέλιξη στην υπόθεση αφορά στις προθέσεις της Ντιναμό Μόσχας. Διά στόματος του Γκουράν Ατζόεβ, τεχνικού διεθυντή της ομάδας, διευκρινίστηκε πως το... ταβάνι της για τον Ζινιάκ είναι 2 εκατ. ευρώ ετησίως συν τα μπόνους.

Τόσα άλλωστε παίρνει ο Ματιέ Βαλμπουενά και αυτό είναι το μάξιμουμ που μπορεί να δοθεί στον Ζινιάκ. Η τοποθέτηση αυτή έρχεται σε αντίθεση με τις πληροφορίες των Γάλλων που παρουσίαζαν τη Ντιναμό ως το απόλυτο φαβορί, υποστηρίζοντας πως δίνει 300.000 ευρώ τον μήνα στον παίκτη (σ.σ. συν τα μπόνους). Παράλληλα τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην Ντιναμό και γενικότερα στην Ρωσία (που έχουν πλήξει για τα καλά και το ποδόσφαιρο) έχουν κάνει αρκετούς παίκτες διστακτικούς.

Και τον Ζινιάκ να διστάζει επίσης... Από την στιγμή που φεύγει από την Μαρσέιγ θα ήθελε ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όμως δεν είναι τόσο βέβαιο πως το Καμπιονάτο και η Πρέμιερ Λιγκ, στα οποία έχει εστιάσει θα του προσφέρουν ένα συμβόλαιο αντάξιο των απαιτήσεών του. Ο Ολυμπιακός σύμφωνα και με την πληροφόρηση που υπάρχει από την Γαλλία θα επιχειρήσει την υπέρβασή του, ποντάροντας στις πολύ καλές σχέσεις των Ισά και Καρεμπέ με τον Ζινιάκ.

Πιθανότητες υπάρχουν σε μία περίπτωση που πάντως ήταν και παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη και ας μένει ελεύθερος από τους Μαρσεγιέζους ο διεθνής άσος. Ο Ζινιάκ είναι από την άλλη ένα όνομα που συνδέεται από το 2010-2011 με τον Ολυμπιακό, καθώς τότε υπήρχαν σενάρια για δανεισμό του παίκτη στον πειραϊκό σύλλογο. Βάσει των πηγών που υπάρχουν πιθανότατα το μέλλον του θα κριθεί έως τα τέλη Απριλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα