Πέτριτς: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή» (vid)

Πέτριτς: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Πέτριτς: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή» (vid)

bet365

Έπειτα από τα όσα έζησε στο φιλικό προς τιμήν του Γιάρολιμ, επιστρέφοντας στο Αμβούργο και γνωρίζοντας την αποθέωση, ο Μλάντεν Πέτριτς θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της πρώην ομάδας του.

Ο Κροάτης επιθετικός του «τριφυλλιού» συμμετείχε στο παιχνίδι προς τιμήν του Γιάρολιμ και μάλιστα, πέτυχε δύο γκολ μπροστά στο κοινό του Αμβούργου σε μια ιδιαίτερη μέρα και στιγμή για εκείνον.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο, «ανεβάζοντας» ένα βίντεο με το παρακάτω μήνυμα:

«Έπειτα από μια τόσο ωραία μέρα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν στο φιλικό για τον Γιάρολιμ. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήταν μια πολύ έντονη συγκινησιακά ημέρα για μένα. Ευχαριστώ για την υποδοχή που μου επιφυλάξατε. Είναι πάντα όμορφο να ξέρεις πως η πόρτα του γηπέδου του Αμβούργου είναι ανοιχτή για εσένα».

Moin moinEin super Tag geht zu Ende und ich möchte mich noch mal bei allen bedanken die heute da waren... Wie Ihr euch vorstellen könnt, war es für mich ein sehr emotionales wiedersehen... Danke für den tollen Empfang... Die Sprechköre gehen noch immer unter die Haut.. Gut zu wissen dass das Tor im Volkspark noch an der gleichen Stelle ist

Posted by Mladen Petrić on Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015
 

Τελευταία Νέα