Ρομπέρτο: «Ακόμη καλύτεροι μετά τη διακοπή»

Ρομπέρτο: «Ακόμη καλύτεροι μετά τη διακοπή»

Gazzetta team
Ρομπέρτο: «Ακόμη καλύτεροι μετά τη διακοπή»

bet365

Ο Ρομπέρτο τόνισε τη σημασία να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να είναι στο ίδιο επίπεδο - και ακόμη καλύτερος - μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Μέσω των δηλώσεών του στο «Γαύρο», ο Ρομπέρτο συμφώνησε με τον Βίτορ Περέιρα στο ότι η ομάδα ενδιαφέρεται να παίρνει νίκες. Ωστόσο, επισήμανε πως σημαντικό είναι να συνεχίσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο ίδιο επίπεδο και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

«Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα ολοκληρώσαμε μια σειρά από σπουδαίων αποτελεσμάτων. Όντως έχει δίκαιο ο κόουτς πως αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι οι νίκες αλλά δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα καθώς παίξαμε καλά και νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, για να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα μετά τη διακοπή. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα παραμένοντας στο ίδιο επίπεδο», είπε συγκεκριμένα ο Ισπανός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα