Χριστοδούλου: «Αδυναμίες λόγω των απουσιών μας»

Κώστας Ζάλιαρης
Χριστοδούλου: «Αδυναμίες λόγω των απουσιών μας»

bet365

Χτυπητές ήταν οι αδυναμίες που παρουσίασε η Κύπρος κόντρα στο Βέλγιο, ελέω και των απουσιών που είχε, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας, Πάμπος Χριστοδούλου.

Η Κύπρος έκανε το ταξίδι στο Βέλγιο με όνειρα, αλλά αυτά γκρεμίστηκαν από την πολύ καλή ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς, αφού ήρθε μια πολύ βαριά ήττα...

Ο κόουτς των Κυπρίων, Πάμπος Χριστοδούλου, μιλώντας για την αναμέτρηση, στάθηκε στις απουσίες που είχε η ομάδα του, όμως κατανόησε το επίπεδο δυσκολίας στο οποίο κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν οι ποδοσφαιριστές του και υποστήριξε ότι θα πρέπει να σηκώσουν ξανά κεφάλι.

«Χάσαμε από μια πολύ δυνατή ομάδα. Το αποδεχόμαστε αυτό και δεν νομίζω ότι χωράει αμφιβολία. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις απουσίες που είχαμε. Η Κύπρος δεν έχει τις πολλές επιλογές για κάθε θέση ώστε να καλυφθούν τα κενά. Τα παιδιά προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Όταν κρατήσαμε τη μπάλα κι επιχειρήσαμε να επιτεθούμε, τότε φάνηκε πολύ καλά η αδυναμία μας λόγω των απουσιών.

Κοιτάμε μπροστά και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Είναι βαρύ το 5-0 και είδα τα παιδιά να είναι απογοητευμένα, όμως πρέπει να σηκώσουμε πάλι το ηθικό μας. Το θετικό είναι ότι πήραν εμπειρίες και ορισμένα νέα παιδιά που έπαιξαν» ήταν τα λόγια του Χριστοδούλου.

 

EURO Τελευταία Νέα