Κλείνει το μάτι στην Ελλάδα ο Βλαχοδήμος

Κλείνει το μάτι στην Ελλάδα ο Βλαχοδήμος

Gazzetta team
Κλείνει το μάτι στην Ελλάδα ο Βλαχοδήμος

bet365

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος έχει αγωνιστεί με τις «μικρές» ομάδες της Γερμανίας, άφησε ανοιχτό παράθυρο για να αγωνιστεί στην Εθνική Eλλάδας.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας ανήκει στην Στουτγκάρδη και παρότι είναι 20 ετών, έχει δείξει δείγματα του ταλέντου του με τις μικρές εθνικές της Γερμανίας, ενώ το όνομά του έχει ακουστεί για αρκετές μεγάλες ομάδες.

Ο ίδιος, με δηλώσεις του στη Bild, ρωτήθηκε για το μέλλον του σε διεθνές επίπεδο, απαντώντας: «Υπάρχει το θέμα της Εθνικής Ελλάδας. Χρωστάω ευγνωμοσύνη στην Γερμανία, έχω ζήσει μεγάλες στιγμές στις διοργανώσεις που έχω παίξει. Οι γονείς μου όμως θα ήθελαν να με δουν με την Εθνική Ελλάδος.

Η Ελλάδα δεν έχει τη φήμη της Γερμανίας, αλλά εκεί έχω μεγαλύτερες πιθανότητες», τόνισε ο Βλαχοδήμος, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του σε συλλογικό επίπεδο: «Θέλω να αποδείξω την αξία μου στη Στουτγκάρδη, να γίνω δεύτερος τερματοφύλακας αρχικά και στη συνέχεια να κάνω ντεμπούτο στην Bundesliga».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα