Κωστένογλου ο... σπεσιαλίστας! (gTV)

Κωστένογλου ο... σπεσιαλίστας! (gTV)

Νίκος Ρόλλας
Κωστένογλου ο... σπεσιαλίστας! (gTV)

bet365

Από διαιτητής στην κόντρα των Τοροσίδη - Μανωλά - Παπασταθόπουλου, ο Κωστένογλου έγινε μεγάλος πρωταγωνιστής στην προπόνηση. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: ΝΙΚΟΣ ΡΟΛΛΑΣ.

Ο Νίκος Κωστένογλου είχε σημάνει το τέλος της προπόνησης, όμως οι διεθνείς δεν έλεγαν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο του Groupama Arena. Άλλοι έκαναν ένα μίνι χαλάρωμα, άλλοι ασκήσεις, όμως οι Μανωλάς, Τοροσίδης και Παπασταθόπουλος, είχαν διαφορετικά σχέδια. Είπαν να κάνουν μία κόντρα επίδειξης τεχνικής κατάρτισης. Τι έκαναν; Έστηναν την μπάλα πίσω από το κόρνερ και επιχειρούσαν να την στείλουν με απευθείας φαλτσαριστή εκτέλεση στα δίχτυα, με τον Νίκο Κωστένογλου να εκτελεί χρέη κριτή.

Ο Μανωλάς, παρά την αμφισβήτηση που γνώρισε από τους άλλους δύο, κατάφερε να βρει στόχο και να ξεσπάσει μπροστά τους συμπαίκτες. Κάτι που προκάλεσε τον βοηθό του Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος αποφάσισε να τους δείξει ότι παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, δεν έχει ξεχάσει το... τόπι.

Μάλιστα τα κατάφερε δύο φορές, με αποτέλεσμα να έρθει η σειρά του να... κοκορευτεί. Με σοβαρό ύφος γύρισε προς τον Καραγκούνη, που είχε αφήσει την παρέα των Νταμπίζα, Μπασινά και Νικοπολίδη στην εξέδρα και είχε κατέβει στον αγωνιστικό χώρο και σηκώνοντας τα δύο του δάχτυλα, του είπε με νόημα: «Κάρα εγώ».

Ο μεγάλος άτυχος ήταν πάντως ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ισάριθμες φορές αμφισβητήθηκε από τον Μανωλά, ο οποίος επέμενε ότι έκλεβε. Αν μάλιστα κάποια στιγμή δεν έσβηναν τα φώτα του γηπέδου, κανείς δεν έδειχνε διάθεση να πάρει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

 

EURO Τελευταία Νέα