Πρώτη συμμετοχή στη Νέα Ζηλανδία ως στόπερ ο Τζημόπουλος

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτη συμμετοχή στη Νέα Ζηλανδία ως στόπερ ο Τζημόπουλος

bet365

Ο Θέμης Τζημόπουλος θα κάνει στις 31 Μαρτίου στο φιλικό με τη Νότια Κορέα το ντεμπούτο του με την φανέλα της Εθνικής Ζηλανδίας, παίζοντας ως στόπερ.

Ο Τζημόπουλος πρόκειται να ντεμπουτάρει ως στόπερ, παρότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ αλλά και στον άξονα. Στις επιλογές του ο Άντονι Χάντσον, ομοσπονδιακός τεχνικός των Νεοζηλανδών τον είχε στους κεντρικούς αμυντικούς. Το φιλικό τεστ των Νεοζηλανδών με τη Νότια Κορέα θα γίνει εκτός έδρας στις 31 Μαρτίου με τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι SKY Sport 1.

Ο Χάντσον μιλώντας στο επίσημο site της Ομοσπονδίας για την κλήση του Θέμη Τζημόπουλου που παίζει από το 2010 με την μητέρα του έχει να καταγωγή από τη Νέα Ζηλανδία τόνισε: «Πήραμε παίκτες που θα μας δώσουν βάθος και ποιότητα στην ομάδα. Ποδοσφαιριστές σαν τον 'Themi' (σ.σ. έτσι αποκάλεσε τον Τζημόπουλο) που ήρθε σε εμάς μέσω ενός ανθρώπου που μας τον πρότεινε στην Γουέλινγκτον. Η οικογένειά του είναι από εκεί. Τον... τσεκάραμε σε αγώνες, αντιληφθήκαμε την αξία του και αποφασίσαμε να τον καλέσουμε στην Εθνική για να μας βοηθήσει».

 

Τελευταία Νέα