Δίλημμα για δύο θέσεις ο Μαρκαριάν (gTV & pics)

Δίλημμα για δύο θέσεις ο Μαρκαριάν (gTV & pics)

Νίκος Ρόλλας
Δίλημμα για δύο θέσεις ο Μαρκαριάν (gTV & pics)

bet365

Ο Μαρκαριάν κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, άφησε τους «παλιούς« να διαλέξουν ομάδες και η τύχη του διπλού κρίθηκε στα πέναλτι. Δείτε video. ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΡΟΛΛΑΣ.

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της για το παιχνίδι κόντρα στην Ουγγαρία, δεν είχε κάτι διαφορετικό να παρουσιάσει από τις προηγούμενες. Το πάθος των διεθνών και η μεγάλη διάθεση που έδειχναν ήταν και πάλι το κύριο χαρακτηριστικό, με μοναδική λεπτομέρεια το διπλό που ακολούθησε.

Εκεί ο Σέρχιο Μαρκαριάν αποφάσισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, αφήνοντας τους δύο παλιούς, τον Κώστα Κατσουράνη και τον Βασίλη Τοροσίδη να διαλέξουν τις ομάδες. Ο μέσος του Ατρόμητου πήρε τους Καρνέζη, Μπακάκη, Μανωλά, Παπαδόπουλο, Κονέ, Φετφατζίδη, Αθανασιάδη, Σάμαρη, Χριστοδουλόπουλο και Βύντρα, ενώ ο αμυντικός της Ρόμα επέλεξε τους Βελλίδη, Σιόβα, Σταφυλίδη, Παπασταθόπουλο, Λαγό, Ταχτσίδη, Φορτούνη, Καρέλη, Γιαννιώτα και Γιάννου.

Ωστόσο παρά τις δυνατές μονομαχίες και τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος είχε αναλάβει χρέη διαιτητή. Έτσι, μετά από αίτημα που τέθηκε, ο νικητής κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, με τον Μανωλά να χάνει το πρώτο, σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του Σάμαρη, Κονέ που ευστόχησαν. Έτσι, οι τρεις εκτελέσεις των Ταχτσίδη, Τοροσίδη και Φορτούνη, έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Τοροσίδη.

«Παίζονται» δύο θέσεις

Όσον αφορά στην εντεκάδα, με την οποία αναμένεται να παραταχθεί η Εθνική ομάδα, τα 9 / 11 δείχνουν να έχουν κλειδώσει, καθώς οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης και Αθανασιάδης φαίνεται να έχουν κερδίσει την θέση του βασικού. Από εκεί και πέρα «παίζονται» δύο θέσεις στον άξονα με τους Παπαδόπουλο, Κονέ να παρουσιάζονται ως φαβορί και τους Ταχτσίδη, Κατσουράνη να είναι σε ρόλο αουτσάιντερ.

 

EURO Τελευταία Νέα