«Σύντομα η κουβέντα με Ολυμπιακό για Ομάρ»

«Σύντομα η κουβέντα με Ολυμπιακό για Ομάρ»

Δημήτρης Τομαράς
«Σύντομα η κουβέντα με Ολυμπιακό για Ομάρ»

bet365

Ο εκπρόσωπος του Ομάρ Ελαμπντελαουί, Τζίμι Σολμπάκεν, μιλάει στο Gazzetta.gr για την μεγάλη ζήτηση του πέλατη του από το εξωτερικό και τις επικείμενες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Τζίμι Σολμπάκεν δεν θέλησε να ανοίξει για τα καλά τα χαρτιά του στο Gazzetta.gr, έδωσε όμως κάποια στοιχεία για την συνέχεια καθώς εκτός των άλλων προέκυψε και νέο ενδιαφέρον από την Μπεσίκτας. «Δεν γίνεται να μιλάω για φημολογίες και με βάση το τι ακούγεται. Αυτήν την στιγμή για τον Ομάρ υπάρχουν κάποια δεδομένα πράγματα.

Από την μία η πολύ μεγάλη ζήτηση που έχει από ομάδες στην Ευρώπη, καθώς είναι εξαιρετικός αμυντικός και έχει κάνει μία πολύ καλή σεζόν και η άλλη πως έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ότι είναι πολύ ικανοποιημένος εκεί. Είναι πράγματα ρεαλιστικά, τα οποία θα πρέπει να τα αξιολογήσουμε και να τα δούμε μαζί με τον Ολυμπιακό», υπογράμμισε ο ατζέντης του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Αναφορικά με το μέλλον του παίκτη και τις πληροφορίες για νέο συμβόλαιο ισχυρίστηκε: «Με τον Ολυμπιακό μιλάμε κάθε εβδομάδα για τον Ομάρ. Θέλω πάντα να έχω πολύ καλή και τακτική επαφή με τις ομάδες όπου αγωνίζονται παίκτες μου. Έχω εξαιρετική συνεργασία με τον κ. Βρέντζο. Θα μιλήσουμε σύντομα για τον Ομάρ και όλα όσα με ρωτάτε. Θα κάνουμε μία συζήτηση για όλα. Στον Ολυμπιακό ξέρουν όλα τα δεδομένα για τον παίκτη. Και για την ζήτηση από το εξωτερικό και για ότι άλλο χρειάζεται. Οπότε αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο για τον Ομάρ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα