Αυτούς τσέκαρε ο Περέιρα στο φιλικό με Ατρόμητο

Δημήτρης Τομαράς
Αυτούς τσέκαρε ο Περέιρα στο φιλικό με Ατρόμητο

bet365

Η προσοχή του Βίτορ Περέιρα στο τεστ με τον Ατρόμητο εστιάστηκε πάνω σε έντεκα παίκτες των Πειραιωτών και έναν των Περιστεριωτών.

Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε κυρίως το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ατρόμητο για να τσεκάρει την κατάσταση παικτών που είναι σε δύσκολη θέση ενόψει της νέας χρονιάς: των Αυλωνίτη, Σαντάνα, Γιαννούλη, Μπουχαλάκη και Διαμαντάκου ενώ επέλεξε να περάσει από το μικροσκόπιό του και τον Ντινγκά, που δεν είναι και τόσο βέβαιος για τη νέα χρονιά.

Επίσης είδε σε δράση και τους νεαρούς Γιαννιώτη, Βούρο, Λάτσι, Μανθάτη και Ιμπραΐμ. Για τον ανερχόμενο Λάτσι έχετε διαβάσει καιρό τώρα από το Gazzetta.gr. Υπάρχουν βέβαια και άλλα χαρισματικά παιδιά από τις Ακαδημίες. Όπως ο Γιώργος Μανθάτης που επίσης πήρε χρόνο. Πρόκειται για παίκτη γεννημένο το 1997 που δεσπόζει παίζοντας έξω δεξιά. Είναι ποδοσφαιριστής που συνδυάζει πολλά και καλά στοιχεία.

Διακρίνεται για την πάσα και την σέντρα του, παίζοντας και κάθετα και βλέποντας γήπεδο. Είναι αρκετά καλός στον ένας με έναν, δουλεύει σκληρά και έχει πάθος και τσαμπουκά. Ο Ιμπραϊμ από μέρους του -που έχει ατζέντη τον Σέλουκ- ήταν εκτός των πλάνων εδώ και αρκετό καιρό και ενώ τον Γενάρη δεν είχε καταφέρει να βρει ομάδα για να πάει δανεικός.

Για όλους αυτούς τους παίκτες ο Πορτογάλος θέλει να αποκτήσει πλήρη και επαρκή εικόνα προτού πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Ο Περέιρα όμως πέρασε από έλεγχο και παίκτη του Ατρομήτου. Ο παίκτης που ήθελε να δει ήταν ο Παπάζογλου, που είχε δοθεί δανεικός στους Περιστεριώτες στο περιθώριο της μεταγραφής του Καραμάνου. Από τον Ατρόμητο όμως ξεχώρισε ο σκόρερ Καράσκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα