Τζούντζακ: «Η έδρα μειώνει τις διαφορές με την Ελλάδα»

Gazzetta team
Τζούντζακ: «Η έδρα μειώνει τις διαφορές με την Ελλάδα»

bet365

Στη δύναμη της έδρας και τους 20.000 οπαδούς που θα στηρίξουν την προσπάθεια της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, στάθηκε ο Μπάλαζ Τζούτζακ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την Εθνική μας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ντιναμό Μόσχας, υποστήριξε ότι η «γαλανόλευκη» είναι πιο δυνατή, ενώ, σε περίπτωση επιτυχίας για τους Ούγγρους, είπε ότι θα έχουν καταφέρει να βγάλουν εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης έναν δυνατό αντίπαλο.

«Αν συγκρίνεις τα δύο ρόστερ, η Ελλάδα δείχνει πιο δυνατή, αλλά εμείς θα έχουμε 20.000 θεατές στο πλευρό μας και η έδρα μπορεί να μειώσει τις διαφορές. Πιστεύω πως οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες μπορεί να πάρει τη νίκη. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε, πέρα από το ότι θα πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς, θα θέσουμε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης πρόκρισης έναν δυνατό αντίπαλο», δήλωσε ο Ντζούτζακ και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε πως οι Έλληνες δεν έχουν άλλη επιλογή από τη νίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παίξουν φουλ επιθετικά από την αρχή. Θα πρέπει κι εμείς με τη σειρά μας να παίξουμε με υπομονή, μυαλό και σωστή τακτική, χωρίς να χάνουμε το πάθος μας».

Για τη δική του κατάσταση, είπε: «Είχα ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά θα είμαι καλά για τον αγώνα και αν με επιλέξει ο προπονητής δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να αγωνιστώ».

 

EURO Τελευταία Νέα