Ανακοίνωση κατά Κοντονή από ΕΠΣ Ηρακλείου

Gazzetta team
Ανακοίνωση κατά Κοντονή από ΕΠΣ Ηρακλείου

bet365

Αντίδραση στις δηλώσεις Υφυπουργού, Σταύρου Κοντονή από την ΕΠΣ Ηρακλείου.

Στην... αντεπίθεση πέρασε η ΕΠΣ Ηρακλείου, που μέσα από ανακοίνωσή της εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος μίλησε για επιπτώσεις των ομάδων που θα υποβιβαστούν εθελούσια στην Γ' Εθνική.

Αναλυτικά:

«Μετά τις δηλώσεις Κοντονή η ΕΠΣ Ηρακλείου και μαζί μας όλοι οι φορείς του νομού αλλά και της Κρήτης ολόκληρης (πολιτικοί, περιφερειακοί και δημοτικοί παράγοντες, επιχειρηματίες, φίλαθλοι και ολόκληρη η Κρητική κοινωνία) δεν θα μείνουμε απαθείς σε όποιες φωτογραφικές αποφάσεις και νομοθετήματα της Πολιτείας που πιθανόν θα βλάπτουν τις ομάδες του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα.

Η νέα κυβέρνηση ελπίζουμε ότι θα πράξει με γνώμονα το δίκαιο και το σωστό. Οι αθλητικές κοινωνίες (ομάδες – σύλλογοι) δεν πρέπει να πληρώσουν και δεν θα πληρώσουν τα λάθη προσώπων Πολιτείας – Ομοσπονδίας και Λίγκας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα