Νέα σενάρια για Ζινιάκ και Ολυμπιακό!

Νέα σενάρια για Ζινιάκ και Ολυμπιακό!

Νέα σενάρια για Ζινιάκ και Ολυμπιακό!

bet365

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Ζινιάκ, με τον 29χρονο φορ να φεύγει το καλοκαίρι από τη Μαρσέιγ και να ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το όνομά του δεν έφυγε ποτέ από τη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Αλλωστε, οι Γάλλοι επιμένουν πως οι ερυθρόλευκοι είναι ένας υποψήφιος σταθμός για την καριέρα του Πιέρ Αντρέ Ζινιάκ! Ο 29χρονος επιθετικός έχει πάρει την απόφαση να φύγει από τη Μασσαλία, αφού δεν βλέπει... φως ανανέωσης. Τι και αν έχει σκοράρει ήδη 16 γκολ στο πρωτάθλημα, η Μαρσέιγ δεν τον έχει στα πλάνα της και ο ίδιος ψάχνει την επόμενη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός τον ήθελε και την περσινή σεζόν, είχε πιέσει μετά το «ναυάγιο» με τον Φινμπόγκασον, αλλά ο Ζινιάκ ήθελε να μείνει στη Μαρσέιγ και δεν ήθελε να συζητήσει με κανέναν άλλον σύλλογο. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του, τον έχουν προσελκύσει ήδη Ντιναμό Μόσχας, Γαλατασαράι και Ολυμπιακός, χωρίς ο ίδιος να έχει πάρει ακόμα την απόφασή του. Το κασέ του βρίσκεται στα 3 εκατ. ευρώ, «αγκάθι» για τους Πειραιώτες, αν και οι Γάλλοι δεν έχουν βγάλει ακόμα εκτός «κόλπου» τους ερυθρόλευκους, αφού τονίζουν πως είναι πιθανό να πέσει η τιμή του, ενώ υπάρχει και το κίνητρο του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά για τη θέση του επιθετικού και τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα αρκετά (Αλμέιδα, Ρομπίνιο)

Παράλληλα, τα ερυθρόλευκα ραντάρ είναι σε λειτουργία και τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ώστε να εξετάσουν ακόμα περισσότερο παίκτες που έχουν ήδη προταθεί. Περέιρα, Λορένθο και Ισά θα παρακολουθήσουν αναμετρήσεις, για να έχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα για τους υποψήφιους στόχους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα