Με απουσίες η προπόνηση του Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Με απουσίες η προπόνηση του Εργοτέλη

bet365

Με πολλές απουσίες διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη, με τους Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλη, Λυκογιάννη, Ουλά να ακολουθούν ατομικό, τον Σαράνοφ να συνεχίζει τη θεραπεία του και τον Καβουσάκη να ταλαιπωρείται από ίωση.

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη. Αυτή έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρήτιου, με τους Κρητικούς να δουλεύουν σε ασκήσεις βασικής αντοχής, στις οποίες έπεσε το βάρος και τον Γιάννη Ταουσιάνη να μετράει αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, οι Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλης, Λυκογιάννης και Ουλά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι δύο τελευταίοι για προληπτικούς λόγους, καθώς έχουν ενοχλήσεις στον δικέφαλο και στο γόνατο, αντίστοιχα. Από τη μεριά του, ο Γιουσούφ γυμνάστηκε σε αυξημένο ρυθμό, ο Σαράνοφ συνέχισε τη θεραπεία του και ο Καβουσάκης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Έτσι, η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (28/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα