AEK: Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή για το γήπεδο

AEK: Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή για το γήπεδο

Gazzetta team
AEK: Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή για το γήπεδο

bet365

Το ΣτΕ άνοιξε τον δρόμο στην ΑΕΚ με την ομόφωνη απόφασή του να κρίνει συνταγματικό το νόμο για το γήπεδο, απορρίποντας ταυτόχρονα όλες τις προσφυγές! Και τώρα η ΑΕΚ... γκαζώνει!

Η πιο ευχάριστη μέρα για τον ΑΕΚτσή (μέχρι την επόμενη, δηλαδή τα εγκαίνια) είναι αυτή που διανύουμε, στη διάρκεια της οποίας η Ολομέλεια του ΣτΕ αποφάσισε ομόφωνα να κρίνει συνταγματικό τον νόμο που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ και την ανέγερση αυτού στην έκταση που της ανήκει στην Ν. Φιλαδέλφεια! Ταυτόχρονα, στην κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ, απορρίφθηκαν όλες (17 πολιτών και του δήμου) οι προσφυγές.

Το όνειρο, λοιπόν, όλων των Ενωσιτών γίνεται πραγματικότητα! Η ΑΕΚ μετράει ανάποδα για την επιστροφή της στα πατρογονικά της έδαφη, εκεί που γεννήθηκε και μεγαλούργησε στην μακρόχρονη και γεμάτη επιτυχίες ιστορία της!

Και τώρα... τρέχουμε! Αυτό είναι το σύνθημα στα χείλη όλων, τόσο στην ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και των φίλων της ομάδας, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα για την δημιουργία της «Αγιά Σοφιάς». Του γηπέδου που τον Νοέμβριο του 2013 παρουσίασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος μέχρι και προ ημερών που δημιουργήθηκε θέμα από το πουθενά, ήταν ήρεμος και καθησυχαστικός.

Πλέον, στην ΑΕΚ... γκαζώνουν προκειμένου να εκδοθεί η άδεια εργασιών για να μπουν μπουλντόζες στο οικόπεδο της Ένωσης και το όνειρο να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Απομένει να διαπιστωθεί αν δύναται η κυβέρνηση να καταργήσει τον συγκεκριμένο νόμο, με τη δημιουργία ενός νέου, και κατά πόσο αυτό νομικά θα μπορέσει να στερήσει από την ΑΕΚ το δικαίωμα να προχωρήσει στην εφαρμογή του σχεδίου της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα