Σε υψηλή ένταση η προπόνηση (pics)

Σε υψηλή ένταση η προπόνηση (pics)

Gazzetta team
Σε υψηλή ένταση η προπόνηση (pics)

bet365

Με πολλές απουσίες, αλλά και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ με τους παίκτες να δουλεύουν μια ακόμα ημέρα στα... κόκκινα.

Με πολλές απουσίες λόγω των ποδοσφαιριστών που έχουν κληθεί στις Εθνικές ομάδες και υπό συνεχή βροχή πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής με τον Γιώργο Γεωργιάδη ν’ ανεβάζει τους ρυθμούς στα… κόκκινα. Ετσι, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δουλειά σε σπριντ, εκρηκτικότητα και αντοχή στην ταχύτητα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν συνδυαστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο με έμφαση και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έμεινε στο γυμναστήριο για λόγους αποφόρτισης, ο Ρικάρντο Κόστα συνέχισε πρόγραμμα ενδυνάμωσης κι ο Χέντβιγκες Μαντούρο φυσικοθεραπεία κι ενδυνάμωση του τραυματισμένου του χεριού. Ο Ολλανδός θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός αποκατάστασης των μυών του και να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας που θ’ ακολουθήσει στη συνέχεια.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος και οι Νίκος Βασαϊτης από την Κ20, Σωκράτης Κυριλλίδης από την Κ17. Στην απογευματινή προπόνηση (17:30) θα συμμετάσχει και ο Πολύκαρπος Λιάπτσης από την Κ17.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα