ΠΑΟΚ: «Δεν ανήκουμε σε κανένα γκρουπ»

ΠΑΟΚ: «Δεν ανήκουμε σε κανένα γκρουπ»

ΠΑΟΚ: «Δεν ανήκουμε σε κανένα γκρουπ»

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση με αφορμή τα όσα γράφονται και λέγονται ότι είναι αντίθετη σε επέκταση της συνεργασίας με τον συνδρομητικό κανάλι. Ωστόσο στον «δικέφαλο» ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει και λόγος βιασύνης να γίνει μια συμφωνία τώρα για το 2017,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται μια μεγάλη κουβέντα σχετικά με τις επαφές που έχει ο συνεταιρισμός με τη NOVA για επέκταση του συμβολαίου. Πολλοί ισχυρίζονται πως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης και αντιδρούν σ’ αυτό το θέμα με απώτερο σκοπό να «χτυπήσουν» την Λίγκα.

Η ΠΑΕ, από την πλευρά της, υποστηρίζει πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για να γίνει συμφωνία τώρα για το 2017. Πολύ περισσότερο αν η τελική πρόταση της NOVA δεν κατατεθεί με όλες τις λεπτομέρειες και εγγράφως. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οπότε δεν μπορεί να ληφθεί και καμία απόφαση. Ο ΠΑΟΚ θα κρίνει την προσφορά με βάση τις δικές του ιδέες για το τι πρέπει να περιλαμβάνει, πόσο πρέπει να διαφοροποιηθεί από την ισχύουσα συμφωνία, όχι μόνο στα οικονομικά δεδομένα, αλλά και σε επί μέρους όρους δικαιωμάτων (π.χ. στιγμιότυπα, δικαιώματα εξωτερικού, δικαιώματα για ηλεκτρονικούς πίνακες κ.ά)

Στην Τούμπα υποστηρίζουν πως η συνεργασία με τη NOVA είναι ισχυρή και κάτω από συγκεκριμένο συμβόλαιο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει τίποτα βιαστικά. Επίσης, θεωρούν πως οι προτάσεις τους δεν θα κάνουν καλό μόνο στον ΠΑΟΚ και το συνδρομητικό κανάλι, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες που τους ενδιαφέρουν πέρα από τα νούμερα και άλλες δυνατότητες ανάπτυξης των εμπορικών τους δραστηριοτήτων. Στον ΠΑΟΚ αναφέρουν πως δεν έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις με άλλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός για το θέμα και φυσικά με κανέναν άλλον που ενδεχομένως να ενδιαφέρεται, όπως είναι η ΑΕΚ για τα τηλεοπτικά δικαιώματά. Το ότι ζητάνε στον «δικέφαλο» να γίνει μια σωστή και δίκαιη διαπραγμάτευση δεν σημαίνει ότι είναι αντίθετοι εξ αρχής στην επέκταση της συμφωνίας με τη NOVA...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα