Παπαϊωάννου: «Η ομάδα μου είναι καθαρή»

Gazzetta team
Παπαϊωάννου: «Η ομάδα μου είναι καθαρή»

bet365

Σε διάψευση δημοσιευμάτων τα οποία τον ήθελαν να έχει βρεθεί στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο «Καραϊσκάκη», προχώρησε με δηλώσεις του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Δηλώσεις μέσω των οποίων διαψεύδει δημοσιεύματα τα οποία των ήθελαν να έχει βρεθεί μαζί με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis ο πρόεδρος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:

Για την παρουσία του στην σουίτα του Μαρινάκη: «Δεν έχω κάνει κανένα αδίκημα δεν είναι κακό να πηγαίνεις σε άλλο γήπεδο. Από τον Ολυμπιακό έχουν περάσει πολύ πρόεδροι, είναι μια ομάδα που μακάρι να μπορέσουμε να την φτάσουμε κάποτε εμείς. Δηλαδή άλλοι πρόεδροι που έχουν φωτογραφηθεί με άλλους προέδρους τι σημαίνει; Αν έχει κάποιο απαγορευτικό ο Παπαϊωάννου να πηγαίνει στα γήπεδα πείτε το μου. Τα έχω τα παντελόνια και τα φοράω και για αυτό δεν το έχω κρύψει ποτέ ότι είμαι Ολυμπιακός. Πάρα πολύ πρόεδροι κάθονται σε γήπεδα άλλων ομάδων δεν πρόκειται να κρυφτώ για το τι ομάδα είμαι».

Για το αν αδικήθηκε από την ΕΠΟ: «Στο ποδόσφαιρο είμαι από χόμπι δεν είμαι κατά επάγγελμα. Κάποτε είχε δημιουργηθεί ένα πρόβλημα με μια ομάδα από την Γ Εθνική, για την ακρίβεια είχαν χαθεί τα δελτία μας στην ΕΠΟ. Και τώρα αδικείται η Λαμία επειδή κάποιοι μας λένε ευνοημένους; Δέστε πόσες φορές έχει αδικηθεί φέτος η Λαμία. Η ομάδα μου είναι μια καθαρή ομάδα με ένα πολύ καλό ρόστερ».

Για το αν είναι φήμες η παρουσία του στην σουίτα του Μαρινάκη: «Δεν έχω πάει ποτέ στη σουίτα του Μαρινάκη. Ότι έχω καθίσει στο μπαρ και στο εστιατόριο ναι αλλά στη σουίτα δεν έχω κάτσει ποτέ. Δεν έχω πάει ποτέ με τον Κομπότη στο Καραϊσκάκη. Επαναλαμβάνω ότι στη σουίτα δεν έχω πάει και να έχω πάει όμως δεν είναι αδίκημα. Αν ήθελα την βοήθεια του Μαρινάκη ούτε βαθμούς θα είχα χάσει ούτε θα είχα τις σφαγές που είχα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα