«Η Φούλαμ θέλει να αφήσει τον Μήτρογλου να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»

«Η Φούλαμ θέλει να αφήσει τον Μήτρογλου να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Η Φούλαμ θέλει να αφήσει τον Μήτρογλου να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»

bet365

Ρεπορτάζ από την Αγγλία θέλει την Φούλαμ να ψάχνει τον τρόπο ώστε ο Μήτρογλου να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας πλήρως το Gazzetta.gr.

Η Εxpress.co.uk αναφέρει ότι η Φούλαμ θέλει να δώσει τον Κώστα Μήτργλου στον Ολυμπιακό, ώστε να κάνει απόσβεση ενός σημαντικού μέρους των χρημάτων που είχε διαθέσει για αυτόν πέρυσι το καλοκαίρι. Οι Άγγλοι μία μέρα μετά έρχονται να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.

«Ο Μήτρογλου κόστισε 12.000.000 λίρες στην Φούλαμ, με τον παίκτη να υπογράφει για 4,5 χρόνια με την ομάδα του Λονδίνου», αναφέρεται αρχικά στο δημοσίευμα και συνεχίζει ο εν λόγω δημοσιογράφος: «Η μεταγραφή αποδείχτηκε καταστροφική για το σύλλογο με τον παίκτη να παίζει μόλις σε τρία ματς.

Ο Ολυμπιακό φέτος πληρώνει το μισθό του παίκτη, αλλά δεν θα ήθελε να πλησιάσει τα χρήματα που είχε διαθέσει η Φούλαμ για την μεταγραφή». Σε αυτές τις πληροφορίες πρέπει να προστεθεί και το εξής, το οποίο έχουμε επισημάνει ξανά: ο Μήτρογλου δεν θέλει με τίποτα να γυρίσει στην Φούλαμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα