Σκέψεις για επιστροφή Σκόκο στην ΑΕΚ

Σκέψεις για επιστροφή Σκόκο στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Σκέψεις για επιστροφή Σκόκο στην ΑΕΚ

bet365

Το ψάχνει η ΑΕΚ για τον Αργεντινό παικταρά και την επιστροφή του, μαζί με την Ένωση στη Σούπερ Λίγκα και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος...

Το... κόλπο γκρόσο με την επιστροφή του Νάτσο Σκόκο ψάχνει η ομάδα της ΑΕΚ, που επιχειρεί να ξεπεράσει τα, πολύ μεγάλα η αλήθεια είναι, εμπόδια και να φέρει ξανά στην Ελλάδα τον Αργεντινό παικταρά.

Μπορεί να έμεινε στην χώρα μας μόλις τρία χρόνια, όμως ο «υδραυλικός» πρόλαβε να μπει στις καρδιές των φιλάθλων της Ένωσης και να αποτελεί διακαή τους πόθο από την πρώτη στιγμή που είπε το αντίο!

Έτσι, με τις συνθήκες να έχουν ωριμάσει και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να «ψάχνεται» για μία κίνηση που θα προκαλέσει ντόρο ενόψει της νέας σεζόν, ο Σκόκο επέστρεψε στο προσκήνιο της ΑΕΚ, με την περίπτωσή του, πάντως, να παραμένει εξαιρετικά δύσκολη.

Άλλωστε, είναι χαρούμενος που αγωνίζεται στην πατρίδα του και την Νιούελς, όπου έχει συμβόλαιο και μάλιστα... βαρβάτο. Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει το «enwsi.gr», ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε μια πρώτη, γενική, συζήτηση μαζί του, όπου απλά εξέφρασε το ενδιαφέρον της Ένωσης, ενώ αναμένεται να υπάρξει και νέα επαφή.

Στα... όπλα της ΑΕΚ, η δυσαρέσκεια του παίκτη σε καταστάσεις που βλέπει στην ομάδα του το τελευταίο διάστημα, κάτι που ίσως αποτελέσει επιπλέον κίνητρο για να αλλάξει περιβάλλον, έστω και με την μορφή δανεισμού.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα