Γαλλία - Βραζιλία 1-3

Γαλλία - Βραζιλία 1-3

bet365

Η Βραζιλία επικράτησε της Γαλλίας 1-3 σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Stade de France του Παρισιού.

Η διοργανώτρια του Euro 2016, Γαλλία, υποδέχθηκε σε φιλική αναμέτρηση την Βραζιλία, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς πήρε άντετη νίκη με 1-3. Ντεμπούτο με το γαλλικό Εθνόσημο έκανε ο Αλγερινός επιθετικός της Λιόν, Ναμπίλ Φεκίρ, τα 43 γκολ με την Σελεσάο έφτασε ο Νεϊμάρ, δύο ασίστ από τον Γουίλιαν της Τσέλσι.

Μόλις στο 5' χρειάστηκε να πιάσει δουλειά ο τερματοφύλακας της Βραζιλίας, Τζέφερσον, που έκανε εντυπωσιακή επέμβαση με το ένα χέρι, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι με πλασέ του Νεϊμάρ το οποίο έβγαλε ο Μανταντά (20'). Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν άνοιξε το σκορ στο 21' όταν μετά το κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Βαράν νίκησε στον αέρα τον Μιράντα (1-0). Στη συνέχεια η Σελεσάο απέκτησε περισσότερη επιθετική πρωτοβουλιά και αφού στο 30' ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ανάγκασε τον Μανταντά σε επέμβαση, στο 40' ισοφάρισε. Ο Οσκαρ ξεκίνησε από αριστερά, έπαιξε το 1-2 με τον Φιρμίνο και με το αριστερό τελείωσε τη φάση (1-1).

Δυνατά ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Κάρλος Ντούνγκα. Στο 50' το καλό σουτ του Λουίζ Γκουστάβο απέκρουσε ο Μανταντά και στο 57' έκανε το 1-2. Ο Γουίλιαν κράτησε υπέροχα τη μπάλα και άνοιξε μέσα στην περιοχή στον Νεϊμάρ, με τον σταρ της Μπαρτσελόνα με τρομερό τελείωμα με το αριστερό παραθυράκι να μην αφήνει κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα της Γαλλίας. Σε ένα καυτό τετράλεπτο για τους γηπεδούχους, στο 59' ο Μούσα Σισοκό νικήθηκε από τον Τζέφερσον από κοντά, στο επόμενο λεπτό ο Μπενζεμά από εξαιρετική θέση πέταξε τη μπάλα ψηλά και στο 63' το τρομερό αριστερό του Γκριεζμάν από μακριά έβγαλε στο παραθυράκι ο Τζέφερσον.

Στο 68' ο Οσκαρ με σουτ από το ημικύκλιο είδε τον Μανταντά να αποκρούει, όμως στο επόμενο λεπτό η Βραζιλία καθάρισε το ματς όταν ύστερα από το κόρνερ του Γουίλιαν ο Λουίζ Γκουστάβο μόνος από τη μικρή περιοχή με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-3. Στο 74' πέρασε αλλαγή στη θέση του Γκριεζμάν για να τελειώσει και τυπικά το σίριαλ με την Εθνική στην οποία θα παίζει αφού οι ρίζες του είναι από την Αλγερία.

 

Τελευταία Νέα