Και επίσημα την 1η Απριλίου οι εκλογές

Gazzetta team
Και επίσημα την 1η Απριλίου οι εκλογές

bet365

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι την Τετάρτη (1/4) θα πραγματοποιηθεί Γ.Σ. με αφορμή την ανάδειξη νέας διοίκησης , εξέδωσε το Δ.Σ. του Πανηλειακού.

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία κάνει και επίσημα γνωστό ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα γίνουν την Τετάρτη 1 Απριλίου και ώρα 19:00 το απόγευμα στη Γ.Σ που θα λάβει χώρα στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, προέβη το Δ.Σ. του Πανηλειακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ Α.Ο. καλεί τα ΤΑΚΤΙΚΑ μέλη του Σωματείου σε έκτακτη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την 1η Απριλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.00 απογευματινή στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΡΓΟΥ με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενης Δ/σης

2. Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου 7μελούς Δ/κού Συμβουλίου και τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσα μέλη είναι ταμειακώς ενήμερα.

Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι, πρέπει τουλάχιστον 48 ώρες πριν την σύγκλιση της Γ.Σ. , δηλαδή έως την Δευτέρα 30 Μαρτίου να υποβάλλουν αυτοπροσώπως έγγραφη δήλωση – αίτηση ή με ειδικό εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο στην γραμματεία του Σωματείου (πρόεδρος Λ. Σιδηροκαστρίτης τηλ. 26210 36320 ή 6932 489384). Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη Τετάρτη 8 Απριλίου, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Πύργος 26/03/2015

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι φίλοι της ομάδας της Ηλείας αυτό το οποίο περιμένουν με αγωνία είναι η τελική απάντηση του Θανάση Παπαγεωργίου σχετικά με την εμπλοκή του στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου της Πελοποννήσου.

Ενδεικτικό των παραπάνω είναι άλλωστε και το ψήφισμα της Γ.Σ. το οποίο κρίνει τη λύση Παπαγεωργίου ως την πιο βιώσιμη για το μέλλον του Πανηλειακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Γ.Σ. του Α.Ο. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ αποφάσισε ομόφωνα να παραδώσει τη διοίκηση του συλλόγου στον Ηλείο επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου για να οδηγήσει τον Πανηλειακό εκεί που του αξίζει. Με δεδομένη την μεγάλη αγάπη του για τον τόπο του, την οικονομική και την προσωπική του δύναμη, ο κ. Παπαγεωργίου καλείται να ηγηθεί της μεγάλης ομάδας του Νομού!»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα