Βάζει... φρένο «στα πλάνα για Γ'»! (vid)

Βάζει... φρένο «στα πλάνα για Γ'»! (vid)

Gazzetta team
Βάζει... φρένο «στα πλάνα για Γ'»! (vid)

bet365

Τα φαινόμενα «αποχωρώ και σβήνω χρέη» θέλει να εκλείψουν από το ποδόσφαιρο ο Σταύρος Κοντονής με τον ΟΦΗ να είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όσο αφορά την... επόμενη μέρα!

Το έκανε η ΑΕΚ, το έκανε ο Άρης, το έκανε η Λάρισα και η Δόξα Δράμας! Όλα δείχνουν ότι το... μονοπάτι που έγινε λεωφόρος και θέλει να ακολουθήσει και ο ΟΦΗ θα κλείσει! Με τις δηλώσεις που έκανε στην συνέντευξη του στο Ionian Channel, οΥφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής χαρακτήρισε όνειδος τέτοιου είδους διαδικασίες και ξεκαθάρισε πως ήδη στο μυαλό του είναι να σταματήσει αυτή η «ντιρεκτίβα», η οποία βοηθάει ομάδες που είναι... πνιγμένες στα χρέη να καθαρίζουν απλά και μόνο επειδή για 1-2 χρόνια θα απέχουν από τα μεγάλα σαλόνια!

«Προβληματιζόμαστε αν βάλουμε μια διάταξη σε αυτό το νομοσχέδιο ή αν θα το βάλουμε στο ευρύτερο νομοσχέδιο» τόνισε ο κ. Κοντονής όταν του έγινε η σχετική ερώτηση για το θέμα του ΟΦΗ και πρόσθεσε λέγοντας:

«Είναι όνειδος για ένα ευνομούμενο κράτος και για ένα κράτος δικαίου να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δηλαδή μια ανώνυμη ποδοσφαιρική εταιρεία μετά από τις επιλογές των διοικούντων της να πέφτει στη πολύ χαμηλή κατηγορία, στην ερασιτεχνική και μετά από μερικά χρόνια να αποκαθίσταται σαν να μην τρέχει τίποτα, χωρίς να υπάρχει κανέναν κόστος.

Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, διότι υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν έχουν πληρωθεί και ανοιχτά ζητήματα. Δεν μπορούμε να το παρακάμψουμε, θα προβλέψουμε μια ρύθμιση για τους πάντες, από εδώ και πέρα για να μη φανεί ότι μεροληπτούμε προς όφελος κάποιου». Από όλα τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι στο Ηράκλειο θα πρέπει να ανησυχούν.

Μπορεί μόλις το περασμένο Σάββατο, ο Νίκος Μαχλάς να τόνιζε πως ο ΟΦΗ φεύγει περήφανος από την μπόχα για να γυρίσει ελεύθερος, αλλά κανείς πλέον δεν μπορεί να ξέρει «αν και πότε» ο ιστορικός σύλλογος της Κρήτης θα εμφανιστεί ξανά στα μεγάλα σαλόνια. Κι αυτό γιατί η Πολιτεία θέλοντας να βάλει ένα φρένο στις... αποχωρήσεις χωρίς κόστος έχει ήδη πλάνο που θέλει να θεσπίσει και στο οποίο δεν θα είναι τόσο εύκολο στο μέλλον να λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις.

Συγκεκριμένα υπάρχει σκέψη, η ομάδα που θα αποχωρεί για να... σβήσει χρέη να μένει η ομάδα υποχρεωτικά για 3 χρόνια στην Γ' Εθνική, ενώ παράλληλα όταν θα προκύπτει η νέα «καθαρή» εταιρία, αυτή εκτός από νέο ΑΦΜ να έχει και νέο όνομα!

Σκεφτείτε για παράδειγμα πόσο είναι εφικτό ο ΟΦΗ να υπάρχει για 3 χρόνια στην ερασιτεχνική κατηγορία και πολύ περισσότερο αν γυρίσει στις επαγγελματικές κατηγορίες να το κάνει με ένα νέο όνομα και όχι με αυτό που έχει κερδίσει Κύπελλο Ελλάδος και έχει αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκά Κύπελλα! Δύσκολο λοιπόν το μέλλον για τους Κρητικούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα