Πρώτοι και καλύτεροι στο Euro οι Παίδες!

Πρώτοι και καλύτεροι στο Euro οι Παίδες!

Gazzetta team
Πρώτοι και καλύτεροι στο Euro οι Παίδες!

bet365

Τεράστια επιτυχία για την εθνική Παίδων καθώς μετά το 0-0 με την Λευκορωσία πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για το Euro2015!

Για την εθνική Ελλάδος, μετά την νίκη επί της Πολωνίας την περασμένη Δευτέρα με 1-0, αρκούσε μόλις ένας βαθμός για να πάρει την απευθείας πρόκριση, αν η Πολωνία της έκανε το... δώρο. Αυτό το σενάριο έγινε πραγματικότητα και η εθνική των Παίδων πανηγύρισε μια πρόκριση που κρίθηκε μέσω του elite round των τριών αγώνων που έγινε στα γήπεδα της Πολωνίας, αφήνοντας δεύτερο το ΕΪΡΕ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Βασίλη Γεωργόπουλου ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχε ευκαιρίες για γκολ. Η σπουδαιότερη μάλιστα λίγο πριν το φινάλε του αγώνα όταν ο Παυλίδης δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ!

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι στηρίχτηκε στην καλή του άμυνα, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από τους Λευκορώσους που ήθελαν μόνο το «τρίποντο» για να προκριθούν και έτσι το φινάλε του αγώνα βρήκε όλους τους... αστέρες του αύριο να πανηγυρίζουν στο Βρόνκι μια ακόμη σπουδαία επιτυχία. Την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει από τις 6 έως τις 22 Μαϊου στην Βουλγαρία!

Η σύνθεση της Ελλάδας: Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου (68' Δοδοντσάκης), Νικολάου, Ρέτσος, Λάμπρου (70' Κιρτζιαλίδης), Μίνγκος, Παυλίδης, Νάτσος, Λημνιός, Τσίνγκος (79' Καραμήτος)

 

Τελευταία Νέα