Ηρακλής: Σκέφτονται τις 100 δόσεις

Ηρακλής: Σκέφτονται τις 100 δόσεις

Gazzetta team
Ηρακλής: Σκέφτονται τις 100 δόσεις

bet365

Στον Ηρακλή, στο πλαίσιο της εξυγίανσης του σωματείο, μελετούν το ενδεχόμενο η ΠΑΕ να υπαχθεί στην ρύθμιση των χρεών για τις 100 δόσεις λόγω οφειλών στο ΙΚΑ που φτάνει τις 750.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ Ηρακλής με το ρευστό που διέθεσε και διαθέτει κάθε μήνα ο Σπύρος Παπαθανασάκης έχει αποκτήσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Το μεγαλύτερο χρέος των «κυανόλευκων» είναι προς το Δημόσιο και πιο συγκεκριμένα στο ΙΚΑ που φτάνει τις 750.000 ευρώ. Στην Μίκρα, παρακολουθούν τις εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν με τον νόμο για την ρύθμιση χρεών μέχρι και 100 δόσεις. Έτσι λοιπόν σκέφτονται να υπαχθεί η ΠΑΕ στη ρύθμιση προκειμένου να γλιτώσουν από πρόστιμα και προσαυξήσεις. Μ’ έναν πρόχειρο υπολογισμό το όφελος μπορεί να φτάσει μέχρι και το 30%, ενώ ταυτόχρονα η μηναία δόση θα πέσει αισθητά
Η τελική απόφαση θα παρθεί το επόμενο διάστημα και μετά την επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Να θυμίσουμε πως μέχρι τα τέλη Μαΐου μπορεί να υπαχθεί οποιαδήποτε εταιρία ή φυσικό πρόσωπο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα