Δεν βιάζονται στη Φούλαμ για Μήτρογλου

Δεν βιάζονται στη Φούλαμ για Μήτρογλου

bet365

Ο προπονητής Φούλαμ, Κιτ Σάιμονς παραδέχθηκε πως οι «κότατζερς» παρακολουθούν την πορεία του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό αποφεύγοντας ωστόσο να τοποθετηθεί για το μέλλον του.

Την στιγμή που η Φούλαμ πασχίζει για να κρατηθεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, ο Κώστας Μήτρογλου ετοιμάζεται να αναδειχθεί για μία ακόμη φορά πρωταθλητής Ελλάδας με τα χρώματα του Ολυμπιακού έχοντας πετύχει 13 γκολ.

Ο δανεισμός του Έλληνα φορ εκπνέει το καλοκαίρι με τον τεχνικό των «κότατζερς», Κιτ Σάιμονς να δηλώνει πως δεν έχει ληφθεί ακόμη κάποια απόφαση για την επιστροφή του.

«Κάποια από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Φούλαμ βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Μήτρογλου στέλνοντας γραπτά μηνύματα.

Ξέρουμε πως σκοράρει στον Ολυμπιακό έχοντας βρει ρυθμό», τόνισε ο Σάιμον για να συμπληρώσει:

«Σε ότι αφορά την επιστροφή του, βρίσκεται μακριά. Δεν το σκεφτόμαστε ακόμη. Θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις στο τέλος της σεζόν όπου θα δουλέψουμε για να λάβουμε την καλύτερη απόφαση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα