Τέρι: «Ο Μουρίνιο τρελαίνεται... όταν κερδίζουμε»!

Τέρι: «Ο Μουρίνιο τρελαίνεται... όταν κερδίζουμε»!

Κώστας Ζάλιαρης
Τέρι: «Ο Μουρίνιο τρελαίνεται... όταν κερδίζουμε»!

bet365

Ήρεμος και με σύνθημα για άμεση ανασύνταξη και αντεπίθεση εμφανίζεται στο ημίχρονο των αγώνων που δεν πηγαίνουν καλά για την Τσέλσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο. Η κατάσταση γίνεται... ροκ στ' αποδυτήρια όταν η ομάδα κερδίζει, όπως δήλωσε ο Τζον Τέρι!

Ο αρχηγός των «μπλε» του Λονδίνου φανέρωσε όσα μπορεί να συμβαίνουν στ' αποδυτήρια της ομάδας στο ημίχρονο των αναμετρήσεών της, σε μέρες που όλα πηγαίνουν βάσει σχεδίου και η νίκη έχει «κλειδώσει» από το πρώτο ημίχρονο, αλλά και σε παιχνίδια που όλα έχουν ξεκινήσει και εξελίσσονται στραβά...

«Κάποιες φορές ένα παιχνίδι στραβώνει τελείως και περιμένεις από τον προπονητή να φωνάξει στο ημίχρονο. Όμως, ο Ζοσέ είναι ήρεμος, συγκροτημένος κα μας λέει “θα βάλουμε γκολ νωρίς και θα το γυρίσουμε το ματς. Πιστέψτε το”.

Άλλες φορές κερδίζουμε 2-0 ή 3-0 στο ημίχρονο και τρελαίνεται! Θα πετάξει μπουκάλια, θα γυρίσει τραπέζια, θα τα σπάσει όλα! Κι όμως, συνεχίζουμε και παίρνουμε τη νίκη με ακόμα μεγαλύτερο σκορ αντί απλά να δεχθούμε γκολ και να δυσκολευτούμε...» δήλωσε ο Τζον Τέρι!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα