Σαββίδης: «Σύμβολο της δόξας η 25η Μαρτίου»

Σαββίδης: «Σύμβολο της δόξας η 25η Μαρτίου»

Gazzetta team
Σαββίδης: «Σύμβολο της δόξας η 25η Μαρτίου»

bet365

Αντάξιοι των κατορθωμάτων των προγόνων μας πρέπει να παρουσιαστούμε, όπως αναφέρει στο ευχητήριο μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη, με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Το δικό του μήνυμα με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, έστειλε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας.

Αναλυτικά:

“Αξιότιμοι συμπατριώτες!

Στις 25 Μαρτίου οι Έλληνες όλου του κόσμου γιορτάζουμε την εθνική μας γιορτή, την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Για τον καθένα από μας αυτή η ημερομηνία είναι σύμβολο της δόξας, ένα παράδειγμα του ανυπέρβλητου θάρρους του λαού μας, του ηρωισμού του και της ανιδιοτελούς αγάπης για την Πατρίδα.

Θα θυμόμαστε πάντα ότι η απελευθέρωση της Ελλάδας από τον οθωμανικό ζυγό κόστισε ακριβά. Χιλιάδες πατριώτες έδωσαν τις ζωές τους για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Ας φανούμε αντάξιοι του κατορθώματος τους, ειδικά τώρα, αυτή την εποχή που η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές, είναι ιερό καθήκον όλων μας προς μνήμη τους!

Σε αυτήν την επέτειο εύχομαι σε όλους σας καλή υγεία, διαρκή ειρήνη, ευημερία, ενότητα και επιτυχίες στην προσπάθεια προς όφελος του λαού μας, στο όνομα της δικαιοσύνης και της ανθρωπιάς!”

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα