Ντάρνταϊ: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Ελλάδα»

Ντάρνταϊ: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Ελλάδα»

Ντάρνταϊ: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Ελλάδα»

bet365

Στην αλλαγή προπονητή της Εθνικής Ελλάδας στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας, Παλ Ντάρνταϊ σημειώνοντας πως η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Μαγυάρων, Παλ Ντάρνταϊ, αναφέρθηκε στην εθνική Ελλάδας τονίζοντας πως με την πρόσληψη Μαρκαριάν δεν ξέρει τι να περιμένει!

«Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Ελλάδα λόγω της θέσης της στον όμιλο. Είναι μια καλή ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες. Μέχρι τώρα το πρόβλημά της στα προκριματικά ήταν πως δεν είχε οργάνωση στο παιχνίδι της. Ελπίζω το ίδιο να γίνει και απέναντί μας την Κυριακή», τόνισε αρχικά ο Ντάρνταϊ κάνοντας στη συνέχεια αναφορά στον Μαρκαριάν.

«Η αλλαγή προπονητή στην Ελλάδα μάς φέρνει σε δύσκολη θέση. Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Έχουμε κάνει σκάουτινγκ, έχουμε παρακολουθήσει τους παίκτες της ελληνικής ομάδας, αλλά δεν ξέρουμε πώς θα αγωνιστεί ο αντίπαλός μας με τον νέο προπονητή.

Για μας, στόχος είναι η νίκη ή η ισοπαλία. Με τους τρεις βαθμούς θα έχουμε σημαντικές ελπίδες για πρόκριση, αλλά και με τον έναν θα είμαστε στη διεκδίκησή της».

 

Τελευταία Νέα