Στον «Γαλανόλευκο Φάρο» η Καλλονή (pics)

Νίκος Τσιώκος
Στον «Γαλανόλευκο Φάρο» η Καλλονή (pics)

bet365

Στο Μουσείου του «Γαλανόλευκου Φάρου» του Συλλόγου Φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος Νομού Χανίων επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Καλλονής πριν από το ματς με τον Πλατανιά.

Την ευκαιρία να επισκεφτούν το Μουσείο του «Γαλανόλευκου Φάρου» του Συλλόγου Φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος Νομού Χανίων παίκτες της Καλλονής πριν το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Συγκεκριμένα, οι Ανέστης Αναστασιάδης και Αντώνης Πετρόπουλος βρέθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου του, Νίκου Φλέκκα, ενώ συνοδεύονταν από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Παπαδόπουλο, και τον Γενικό Αρχηγό, Μιχάλη Καραβασίλη, πριν κάνουν τη βόλτα τους στο Μουσείο.

Βέβαια, δεν έμειναν μόνο στη βόλτα, αλλά αντάλλαξαν δώρα με τους ανθρώπους του «Γαλανόλευκου Φάρου», υπέγραψαν φανέλες τους και ελπίζουν να συνεχιστεί η στήριξη στην Εθνική μας ομάδα με το ίδιο πάθος και στο μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα