Καλογιάννης: «Θέμα του υπουργού οι μετακινήσεις»

Gazzetta team
Καλογιάννης: «Θέμα του υπουργού οι μετακινήσεις»

bet365

Στα χέρια του υπουργού είναι η απόφαση για τις μετακινήσεις των φιλάθλων στα playoffs της Football League, όπως τόνισε ο Σπύρος Καλογιάννης.

Ο πρόεδρος της λίγκας τόνισε πως θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο στο οποίο θα ληφθεί η σχετική απόφαση, με τον Σταύρο Κοντονή να επιλαμβάνεται του θέματος.

«Θα γίνει ένα συμβούλιο και είναι θέμα του Υπουργού. Είναι ένα θέμα σε συνεργασία και με άλλους και δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Υπάρχει μια συνεργασία και αυτή την φορά είναι πάρα πολύ αυστηρά τα μέτρα. Πρέπει οι φίλαθλοι να προστατέψουν τις ομάδες τους» ήταν τα πρώτα λόγια του Καλογιάννη στον Arena FM 89,4 σχετικά με το θέμα.

Ερωτηθείς για τα οικονομικά της λίγκας, εξήγησε: «Όσα χρήματα είναι να δώσουμε τα δίνουμε και δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Παίρνουμε πολύ λίγα χρήματα και όσο μπορούμε τα μοιράζουμε. Οι ομάδες προσπάθησαν και λογικά θα τελειώσουν 27 σύλλογοι συνολικά. Αυτό το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο αγωνιστικά, συλλογικά και οικονομικά».

Τέλος, είπε για τα επεισόδια στα παιχνίδια του πρωταθλήματος: «Όλα τα θέματα βαίνουν καλώς και δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Μακάρι να πραγματοποιηθούν και τα playoffs και τα πλέι άουτ με τον ίδιο τρόπο».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα