Επιστροφή στο... σπίτι της με αρνητικό ρεκόρ!

Δημήτρης Τομαράς
Επιστροφή στο... σπίτι της με αρνητικό ρεκόρ!

bet365

Η Καλλονή επέστρεψε στην Μυτιλήνη, όμως όπως φαίνεται από τους αριθμούς ο κόσμος της δεν... αγκάλιασε ανάλογα την προσπάθειά της ενώ έχει την χειρότερη φετινή επίδοση!

Το δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, που είναι γήπεδο πολλαπλών χρήσεων, φιλοξενεί φέτος την ομάδα της Καλλονής. Έχει πλέον χωρητικότητα 3.300 ατόμων, μετά το πέρας των εργασιών ανακατασκευής του και επέκτασης από τους 2.850. Το στάδιο είναι γνωστό ως Ταρλάς, από την παλαιότερη ονομασία της περιοχής όπου βρίσκεται, με την λέξη να προέρχεται από τα τούρκικα και σημαίνει χωράφι. Η ΑΕΛΚ μετά από έναν χρόνο... ξενιτιάς όπου έπαιζε στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ γύρισε... σπίτι της. Παρόλα αυτά οι αριθμοί των εισιτηρίων δεν είναι ενθαρρυντικοί. Η Καλλονή έχει σημειώσει φέτος την χειρότερη επίδοση σε θέμα εισιτηρίων με τα 291 που έκοψε στο ματς με την Ξάνθη. Πιο αναλυτικά οι αριθμοί του συλλόγου της Μυτιλήνης -που δεν έκανε ούτε μία φορά sold out- φέτος έχουν ως εξής:

2η αγωνιστική: ΑΕΛ Καλλονής - Εργοτέλης 1.856

3η αγωνιστική: ΑΕΛ Καλλονής - Παναθηναϊκός 2.1419

5η αγωνιστική: ΑΕΛ Καλλονής - Πανθρακικός 1.098

7η αγωνιστική: ΑΕΛ Καλλονής - Κέρκυρα 1.020

8η αγωνιστική: ΑΕΛ Καλλονής - Λεβαδειακός 941

12η αγωνιστική: ΑΕΛ Καλλονής - Πλατανιάς 671

14η αγωνιστική: ΑΕΛ Καλλονής - Παναιτωλικός 837

16η αγωνιστική: ΑΕΛ Καλλονής - Ολυμπιακός 2.357

18η αγωνιστική: ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ 1.183

21η αγωνιστική: ΑΕΛ Καλλονής - Αστέρας 329

23η αγωνιστική: ΑΕΛ Καλλονής - Ξάνθη 291

25η αγωνιστική: ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΣ Γιάννινα 444

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα