Το σχέδιο Παράσχου για τον... τελικό

Δημήτρης Τομαράς
Το σχέδιο Παράσχου για τον... τελικό

bet365

Με σχήμα 4-4-2 προτίθεται να κατεβάσει τον Πλατανιά στο ματς με την Καλλονή -που έχει μορφή... τελικού- ο Γιώργος Παράσχος.

Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει τον Ολιμπά κάτω από τα δοκάρια, τους Αποστολόπουλο, Μπανανά, Ιτούα και Ζαραδούκα στην άμυνα, τους Αγκιλέρα και Μαχαμάτ στον άξονα με τον Μενδρινό και τον Κάσιο πιο μπροστά τους και δίδυμο στην επίθεση τους Μιλούνοβιτς και Τόρες. Για την κορυφή της επίθεσης συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και ο Γιακουμάκης. Σημειώνεται πως στην αποστολή του Πλατανιά είναι οι: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γκαβιλάν, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ιτούα, Κάσιο, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Νέπλιακ, Ολιμπά, Περιστερίδης, Τετέ, Τόρες, Τσοντάκης και Φιγκέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα