Μασεράνο: «Μας έφτασαν στα όριά μας»!

Μασεράνο: «Μας έφτασαν στα όριά μας»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μασεράνο: «Μας έφτασαν στα όριά μας»!

bet365

Ο Χαβιέ Μασεράνο αναγκάστηκε να υπερβάλει εαυτόν απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως το «clasico» και ειδικά το χθεσινοβραδινό, ήταν ένα ματς που σε φτάνει στα όριά σου...

Ο έμπειρος μέσος των «μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε στο θέμα της τακτικής που απέδωσε καρπούς για την ομάδα του, αρνήθηκε να ασπαστεί την άποψη πως το πρωτάθλημα έχει κριθεί σε ένα μεγάλο ποσοστό, ενώ αναφέρθηκε και στην ποιότητα της Ρεάλ.

«Στο ποδόσφαιρο χρειάζονται τα πάντα, όχι μόνο η κατοχή της μπάλας. Ξέρουμε αλλιώς έχει συνηθίσει τον κόσμο η ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να κάνεις πολλά άλλα πράγματα όπως είναι να πιέζεις συνεχώς, να τρέχεις, να απορροφάς την πίεση όταν αυτή ασκείται σ' εσένα... Θεωρώ ότι με την τακτική που ακολουθούμε πλέον απολαμβάνουμε πολλά οφέλη» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα με το πρωτάθλημα. Απλά έχουμε μπει στο δρόμο που καταλήγει στην... πηγή και συνεχίζουμε την πορεία μας».

Καταλήγοντας και σχολιάζοντας τη «βασίλισσα», είχε να πει: «Μας έφτασαν στα όριά μας... Η Ρεάλ έχει φυσική κατάσταση, έχει δυνατούς παίκτες και πρέπει κι εσύ να δείξεις δύναμη και αντοχή μέσα στο γήπεδο. Ήταν καλύτεροι από εμάς στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ήταν διαφορετικά τα πράγματα και πήραμε το πάνω χέρι».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα