Σουάρες: «Δεν ήμουν καλά με τον εαυτό μου...»

Σουάρες: «Δεν ήμουν καλά με τον εαυτό μου...»

Κώστας Ζάλιαρης
Σουάρες: «Δεν ήμουν καλά με τον εαυτό μου...»

bet365

Για τον πρώτο καιρό στη Μπαρτσελόνα και την αυτοκριτική που έκανε, πιέζοντας τον εαυτό του ώστε να αποδώσει στη Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Λουίς Σουάρες, ενόψει του clasico.

Ο Ουρουγουανός άργησε να... πάρει μπρος και να «δέσει» με τους Νεϊμάρ και Μέσι, όμως πλέον περνάει πολύ καλύτερες μέρες και αισθάνεται καλά κάθε φορά που παίζει και βοηθάει τη νέα του ομάδα.

Έχοντας μπει στα αγωνιστικά πλάνα του Λουίς Ενρίκε από τον Οκτώβριο, λόγω και της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί έπειτα από το δάγκωμα στον Κιελίνι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, κατάφερε να βρει τα πατήματά του, έστω και με καθυστέρηση και δήλωσε επ' αυτού:

«Δεν μου άρεσε που δεν μπορούσα να βοηθήσω στην αρχή και πίεζα τον εαυτό μου... Έκανα αυτοκριτική και δεν αισθανόμουν καλά που δεν ήμουν αυτός που θα μπορούσα να είμαι. Όταν άρχισα να βάζω γκολ, τότε έφυγε ένα μεγάλο βάρος από τους ώμους μου... Ανησυχούσα πολύ στα παιχνίδια που καταλάβαινα ότι δεν πατούσα καλά. Ήξερα όμως ότι κάποια στιγμή τα γκολ θα έρθουν και τώρα είμαι πιο ήρεμος».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα