Τακτική, τελειώματα και διπλό στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Τακτική, τελειώματα και διπλό στην Καλλονή

bet365

Τακτική, τελειώματα φάσεων και οικογενειακό διπλό περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση της Καλλονής, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης.

Με μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλονής για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με μπάλες, ασκήσεις τακτικής με έμφαση στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο, τελειώματα φάσεων, σέντρες και οικογενειακό διπλό.

Ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (23/3) ο Βαγγέλης Βλάχος δεν υπολογίζει μόνο στον Πολ Κεϊτά, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Λέσβου θα συνεχιστεί το Σάββατο (21/3) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (22/3), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα αναχωρήσει για τα Χανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα