Κατσαβάκης: «Επιστρέφει στη φυσική του θέση ο Ηρακλής»

Gazzetta team
Κατσαβάκης: «Επιστρέφει στη φυσική του θέση ο Ηρακλής»

bet365

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε για τον Εδεσσαϊκό, τη Β', τη Γ' Εθνική και τον Ηρακλή τονίζοντας πως ο «Γηραιός» επιστρέφει στη φυσική του θέση.

Για το πέρασμά του από τον Εδεσσαϊκό, τη μάχη της δεύτερης θέσης και της παραμονής στη Β' Εθνική, τη Γ' Εθνική τον Άρη και τον Ηρακλή μίλησε ο Μάκης Κατσαβάκης στον Arena FM 89,4. Ο άλλοτε προπονητής του «Γηραιού» τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς επιστρέφουν στη φυσική τους θέση, δίνει προβάδισμα στον Ολυμπιακό Βόλου για τη δεύτερη θέση και θεωρεί ότι ο Άρης έχει το πολύ μεγάλο άχγος, καθώς είναι ιδιαίτερα δύσκολη η θέση που βρίσκεται από διοικητικής πλευράς.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το πέρασμα του από τον Εδεσαικό: «Εκείνη η ομάδα ήταν γεμάτη υγεία. Επενδύσαμε λίγα χρήματα, βγήκανε μεγάλοι παίκτες και με επένδυση λίγου χρόνου δικαιωθήκαμε. Αποδείχθηκε πως αν γίνεται σωστά η δουλειά υπάρχουν τα αποτελέσματα. Υπήρχε μια καταπληκτική συνεργασία και ήταν ένα τεράστιο κομμάτι για εμένα».

Για την μάχη της δεύτερης θέσης στη Β' Εθνική: «Η Λαμία έχει ρεπό στο τέλος άρα έχει μειονέκτημα ενώ ένα πιο βατό έργο έχει ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς δεν έχει και τις αναταράξεις της Λάρισας».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής έχει πετύχει ένα ιδανικό πάντρεμα έμπειρων ποδοσφαιριστών με νέα παιδιά που αποδεικνύουν πως η Ελλάδα έχει ταλέντο. Ο Πορτουλίδης κάνει σπουδαία δουλειά, ο Ρομάνο είναι απίστευτος όσον αφορά το ταλέντο του αλλά και το ήθος του, ο τερματοφύλακας είναι πολύ σταθερός, ο Ιντζόγλου αποδεικνύει ποιος είναι και γενικά υπάρχει μια υγεία στην ομάδα. Υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές που μπορώ να αναφέρω. Αξίζει αυτή η ομάδα την στήριξη των φίλων της και επιστρέφει στη φυσική της θέση».

Για το πλεονέκτημα του Ηρακλή στα πλέι οφ: «Ο Ηρακλής και η κάθε ομάδα πρέπει να δει το παράδειγμα του Βόλου. Θα είναι δύσκολα τα πλέι οφ, θα παίζει Τετάρτη - Κυριακή και χρειάζεται προσοχή. Βέβαια, η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ και μπορεί να ξεκουράζει παίκτες».

Για την μάχη του υποβιβασμού: «Μέχρι το τέλος θα υπάρχει αγωνία. Η ανακοίνωση πως θα πέσουν οι μισές ομάδες έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα».

Για τη Γ' Εθνική: «Ο Πανσεραικός έχει φέτος μια πάρα πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα. Η ομάδα είναι δουλεμένη και ο κ. Βασιλακάκης καθοδηγεί την ομάδα. Ο Άρης ενισχύθηκε αλλά έχει το πολύ μεγάλο άγχος και βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Πέρα από τα ντέρμπι υπάρχουν και άλλα παιχνίδια παγίδες που κρύβουν γκέλες. Υπάρχει η Καβάλα η οποία περιμένει και είναι και αυτή πολύ επικίνδυνη».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα