Έπεσε... στους λύκους η Νάπολι

Κώστας Ζάλιαρης
Έπεσε... στους λύκους η Νάπολι

bet365

Το πιο δυνατό ζευγάρι των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ είναι αυτό ανάμεσα στη Βόλφσμπουργκ και τη Νάπολι! Μπορεί να προχωρήσει η Φιορεντίνα, ευκαιρία για Ντνίπρο.

Ένα παιχνίδι - πρόωρος τελικός είναι αυτό ανάμεσα στη Βόλφσμπουργκ και τη Νάπολι, με τους «λύκους» να υποδέχονται τους «παρτενοπέι» στην έδρα του στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Η γερμανική ομάδα που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας απέφυγε μεν τις Σεβίλλη και Φιορεντίνα, όμως, δεν θεωρείται καθόλου εύκολο το εμπόδιο της Νάπολι. Όπως και να 'χει, δίνει εξτρά κίνητρο η δυσκολία...

Η εκπληκτική Φιορεντίνα του Βιντσέντσο Μοντέλα θ' αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Κιέβου, έχοντας και το πρώτο ματς στην Ουκρανία. Η Ντιναμό απέκλεισε την Έβερτον δίνοντάς της ηχηρό «χαστούκι» στη μεταξύ τους ρεβάνς με το τελικό 5-2, ενώ οι «βιόλα» πέρασαν άνετα από τη Ρώμη με το 3-0 που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο και κάνουν όνειρα για τον τίτλο.

Μεγάλη ευκαιρία για να συνεχίσει να γράφει ιστορία έχει μπροστά της η Ντνίπρο που θα παλέψει με την Κλαμπ Μπριζ για μια θέση στα ημιτελικά, ενώ αρκετά δυνατό ζευγάρι, με τον πρώτο λόγο να έχουν φυσικά οι κάτοχοι του τροπαίου κόντρα στους Ρώσους των απουσιών, είναι αυτό της Σεβίλλης με τη Ζενίτ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Σεβίλλη - Ζενίτ

Ντνίπρο - Κλαμπ Μπριζ

Ντιναμό Κιέβου - Φιορεντίνα

Βόλφσμπουργκ - Νάπολι

Τα πρώτα ματς είναι προγραμματισμένα για τις 16 Απριλίου και οι ρεβάνς για τις 23 του ίδιου μήνα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα