Πετράκης: «Η νίκη αφιερωμένη στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη»

Gazzetta team
Πετράκης: «Η νίκη αφιερωμένη στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη»

bet365

Στη μνήμη του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη αφιέρωσε τη νίκη του ΠΑΣ ο Γιάννης Πετράκης, ενώ τόνισε πως η ομάδα του υποτίμησε το παιχνίδι.

«Τη νίκη θέλουμε να την αφιερώσουμε στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, όπως επίσης και στην οικογένειά του, αλλά δεν φτάνουν μόνο οι αφιερώσεις. Το πιο σημαντικό είναι απ' αυτό να υπάρξει μέριμνα, ούτως ώστε να μην υπάρξουν άλλα τέτοια φαινόμενα την επόμενη μέρα στη χώρα μας. Όλοι όσοι είναι γονείς, να μπουν στη θέση της οικογένεια και τότε θα καταλάβουν» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΣ.

Ερωτηθείς για το αν δημιουργείται λανθασμένη αντίληψη για το πώς εκφράζεται η λεβεντιά στην Κρήτη, απάντησε: «Ανοίγετε μεγάλο θέμα που είναι δύσκολο να το συζητήσουμε εδώ. Είμαι περήφανος που είμαι Κρητικός. Όλες οι κοινωνίες έχουν πράγματα να δείξουν, το ίδιο και η Κρήτη, αλλά υπάρχουν και οι κακές πλευρές δυστυχώς. Είναι στην ευθύνη των Κρητικών να μην αναδεικνύουν τέτοιες συμπεριφορές».

Σε ό,τι αφορά το ματς, σημείωσε: «Το πιο σπουδαίο για μας ήταν η προσπάθεια του β' μέρους και οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Παίζαμε με μια ομάδα με καλή ποιότητα που ήταν με την πλάτη στον τοίχο και προσπάθησαν πολύ. Στο α' δεν ήμασταν στο γήπεδο, στο β' άλλαξε η εικόνα μας, προσπαθήσαμε περισσότερο, πετύχαμε γκολ και είχαμε 1-2 προϋποθέσεις και για δεύτερο. Από τους αντιπάλους χάθηκε μια σπουδαία ευκαιρία στο τέλος, που αν έμπαινε γκολ δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Τελείωσε το ματς, ακολουθεί σύντομα το επόμενο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην κατεύθυνση του πως θα κερδίσουμε».

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Μιχαήλ, επισήμανε: «Ο Αλέξης έχει ένα αιμάτωμα στο μάτι, αύριο θα εκτιμήσουμε την κατάσταση, έχει να κάνει με το αν θα βλέπει καλά ή όχι».

Κληθείς να σχολιάσει την κακή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος, εξήγησε: «Πολλοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν την κακή ή την καλή εικόνα. Υποτιμήσαμε το παιχνίδι, δεν μπήκαμε όπως έπρεπε και κυρίως δεν μπήκαμε με ετοιμότητα».

Καταλήγοντας, μίλησε και για τη «μάχη» για τα playoffs: «Δεν παίζουμε μόνοι, παίζουν κι άλλοι, αλλά εμείς μόνο τη δική μας ομάδα μπορούμε να επηρεάσουμε όχι τους άλλους. Στο επόμενο ματς θέλω να έχουμε καλό αποτέλεσμα και στο τέλος θα δούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα