Κατρόσι: «Συγγνώμη στην ομάδα μου και μόνο»

Gazzetta team
Κατρόσι: «Συγγνώμη στην ομάδα μου και μόνο»

bet365

To γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η άσεμνη χειρονομία παίκτριας του Ατρομήτου. Με δήλωση στο gazzetta.gr η Ιωάννα Κατρόσι, έδωσε τη δική της εκδοχή!

Στην αναμέτρηση για την Α' Εθνική των γυναικών ανάμεσα στον ΑΟ Χανίων και τον Ατρόμητο Αθηνών, που έγινε την Κυριακή (15/3) στο γήπεδο των Μουρνιών, με το τέλος του αγώνα η Ζντράβκοβιτς του ΑΟΧ και η Κατρόσι του Ατρομήτου ξεκίνησαν έναν αρκετά μεγάλο καβγά κοντά στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στην συνέχεια η 18χρονη επιθετικός των φιλοξενούμενων γυρνώντας το κεφάλι της προς την κερκίδα έκανε άσεμνη χειρονομία.

Η ίδια μέσω του gazzetta.gr απαντά για την άσεμνη χειρονομία της. «Πολλά άτομα μίλησαν για την παιδεία μου μετά από το περιστατικό που δημιούργησα στον αγώνα με τα Χανιά. Κανείς όμως δεν έκανε λόγο για την παιδεία των εντός έδρας παικτών, που δεν δίστασαν όχι μόνο να κάνουν χειρονομίες και να μας βρίζουν καθ 'ολη την διάρκεια του αγώνα αλλά εκπρόσωπός τους έφτασε και στο σημείο να χτυπήσει στο πρόσωπο μια δική μας κοπέλα! Από εκεί και πέρα τα λόγια είναι περιττά διότι είναι ξεκάθαρο πλέον ποιανού η παιδεία είναι ανώτερη! Από την πλευρά μου θα ήθελα να ζητήσω μια συγγνώμη στην ομάδα του Ατρομήτου, την προπονήτρια μου και την διοίκηση της ομάδας ΚΑΙ ΜΟΝΟ», ήταν η δήλωση της 18χρονης Ιωάννας Κατρόσι στο gazzetta.gr.

Ανακοίνωση έβγαλε και η γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου:

Την Κυριακή 15 Μαρτίου η ομάδα μας αντιμετώπισε τη γυναικεία ομάδα των Χανίων σε έναν αγώνα υψηλού βαθμού δυσκολίας και κρισιμότητας για μας. Η δυσκολία εντοπίζεται στη δυναμική της χανιώτικης ομάδας που έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και η κρισιμότητα στη δύσκολη θέση που βρίσκεται η δική μας ομάδα. Ο αγώνας είχε μεγάλη ένταση με την ομάδα μας να μην καταφέρνει να μετουσιώσει σε προβάδισμα την υπεροχή της στο πρώτο ημίχρονο, να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2 γκολ σε ένα καταστροφικό πεντάλεπτο και να κατορθώνει με κατάθεση ψυχής να επανέλθει στο ματς και να το διεκδικήσει μέχρι το τέλος. Στην 11άδα μας δυο 14χρονα κορίτσια, η τερματοφύλακας της ακαδημίας , Συρμή Κατερίνα , στη δεύτερη επίσημη εμφάνισή της και η Ξυλαρδιστού Ειρήνη που αγωνίστηκε στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Στην αποστολή συμμετείχε η κατά ένα χρόνο μικρότερή τους Βλασσοπούλου Μαρία. Το μέλλον που με μεγάλη προσοχή, σύνεση και αγάπη ετοιμάζουμε και εμπιστευόμαστε ακόμα και σε ματς που καίνε.

Αυτά σε αγωνιστικό επίπεδο το οποίο πρέπει και κατά τη γνώμη μας να είναι και το πρωτεύον. Φύγαμε από το γήπεδο κυνηγημένοι με κατάρες περί υποβιβασμού,αφανισμού,καταποντισμού της ομάδας μας από τις ίδιες τις αντίπαλες, έμπειρες, εγνωσμένης αξίας παίχτριες. Η απειρία αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων από τις νεαρές παίχτριές μας δεν οδήγησε σε καμία ανταπόδωση, ενώ η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ εικόνων βίντεο από τους κατόχους του απεικονίζει πως μία νεαρή άπειρη αθλήτρια δεν καταφέρνει να μείνει ατάραχη στο 'ντου' που δέχεται από ευρισκόμενους εντός και εκτός γηπέδου. Για μαυρισμένα και πρησμένα μάτια, προπηλακισμούς, αστυνομικές συνοδείες, λιμενικό επί ποδός να περιμένει την αποστολή με τη συνοδεία της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, παίχτριες της αντίπαλης ομάδας έξω από το ξενοδοχείο, δεύτερες μπάλες στο γήπεδο, απειλές κάθε είδους δε χρειάζεται να επεκταθούμε.

Από το μένος των αντιπάλων δεν ξέφυγαν ούτε τα 14χρονα παιδάκια που ευρισκόμενα στον πάγκο προπηλακίστηκαν με χυδαίους χαρακτηρισμούς από ''αθλήτριες'' και ενώ οι γονείς τους παρευρίσκονταν στις κερκίδες. Το γήπεδο είναι χώρος που οι αθλήτριες αναδεικνύουν το ταλέντο τους, περρίσιο σε παίχτριες των αντιπάλων με προεξέχουσα τη δημιουργό και των 2 γκολ τους, συνοδευόμενη από τις δυνατές, έμπειρες του άξονα και τις εργατικές ακραίες. Αυτά ρεαλιστικά αποτυπωμένα από την πλευρά του Ατρομήτου. Στο γήπεδό μας ποτέ δεν πειράχτηκε κανείς, τα Χανιά έφυγαν νικητές στον αγώνα του 1ου γύρου με πανηγυρισμούς σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο τέλος και στην τύχη, χαμένοι με 5 γκολ διαφορά πέρισυ χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας, χλευασμού, προπυλακισμών που εμείς υποστήκαμε.

Αναρωτιόμαστε, από που προέρχονται οι εχθροί και οι τάσεις που συναντάμε στη φετινή δύσκολη χρονιά μας και πως πρέπει να προετοιμάσουμε τα κοριτσάκια μας για αυτό το χώρο. Αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν μια ομάδα με την πορεία των Χανίων από τις μικρές κατηγορίες και την τελευταία περσινή θέση μέχρι την άξια θαυμασμού φετινή επίδοση να αντιμετωπίζει έτσι τη δικιά μας ομάδα, με παράλληλους βίους στις μικρές κατηγορίες και από που πηγάζει η τόση έντονη αντιπαλότητα χωρίς ποτέ να έχει προηγηθεί επεισόδιο ανάμεσα στις ομάδες μας. Μέσα από ατυχίες, αδικίες,λάθη,αστοχίες συνεχίζουμε με πολύ δουλειά και προπάντων πίστη στις αρχές και το όραμά μας για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ που ονειρευόμαστε.

Τελειώνουμε εδώ την όποια αντιπαράθεση χωρίς αναφορά σε πρόσωπα και καταστάσεις αφού στόχος της ανακοίνωσης είναι να υπερασπιστούμε την ομάδα μας και ΜΟΝΟ αυτός. Ο δρόμος που ακολουθούμε στα περίεργα σκηνικά που αντιμετωπίζουμε φέτος παραμένει ο ίδιος.

 

Τελευταία Νέα