Διαφωνία στην ΕΠΟ για τους βοηθούς του Ρανιέρι!

Διαφωνία στην ΕΠΟ για τους βοηθούς του Ρανιέρι!

Θοδωρής Βασίλης
Διαφωνία στην ΕΠΟ για τους βοηθούς του Ρανιέρι!

bet365

Διαφωνία υπήρξε στο ΔΣ της ΕΠΟ μεταξύ Γκιρτζίκη και Βούρβαχη, για το θέμα των αποζημιώσεων των βοηθών του Κλαούντιο Ρανιέρι.


Έντονη ήταν η διαφωνία μεταξύ του Γιώργου Γκιρτζίκη και του Γιώργου Βούρβαχη για τις αποζημιώσεις των βοηθών του Κλαούντιο Ρανιέρι. Το θέμα αυτό είχε μείνει στον αέρα αφού η προηγούμενη διοίκηση είχε ασχοληθεί μόνο με τα λεφτά του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Οι συνεργάτες του Ρανιέρι έχουν ξεκαθαρίσει ότι αν δεν βρεθεί λύση τότε θα διεκδικήσουν τα λεφτά τους μέχρι και στο CAS. Κατά την διάρκεια του χθεσινού ΔΣ το θέμα ήρθε προς συζήτηση με τους δύο άνδρες να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Ο Γιώργος Βούρβαχης ανέφερε ότι δεν ψηφίζει για τα έξτρα λεφτά στους βοηθούς με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να του απαντάει ότι ήταν αναπληρωτής πρόεδρος επί ημερών Σαρρή και γνωρίζει την υπόθεση οπότε θα πρέπει να ψηφίσει.

Η ένταση μεταξύ των δύο ανδρών συνεχίστηκε και στη συνέχεια ο Γιώργος Βούρβαχης ανέφερε: «Ετσι όπως πάμε, στο τέλος θα... πυροβοληθούμε μεταξύ μας εδώ μέσα». Τελικά αποφασίστηκε το θέμα να πάει στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και να συζητηθεί σε επίσημη μορφή σε επόμενο συμβούλιο.

 

Τελευταία Νέα