Τσιώλης στο gazzetta.gr: «Στο αμάξι μου η πρόταση από Νιγηρία»

Τσιώλης στο gazzetta.gr: «Στο αμάξι μου η πρόταση από Νιγηρία»

bet365

Ο Σάκης Τσιώλης επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr την πρόταση που του έχει γίνει από την Ομοσπονδία της εθνικής, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχει κλείσει για εκείνον το θέμα. Τι δηλώνουν από τη Νιγηρία για το θέμα.

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στο gazzetta.gr για την πρόταση που έχει... στο αυτοκίνητό του από την Ομοσπονδία της Νιγηρίας, τονίζοντας ότι ακόμη το θέμα δεν έχει κλείσει για εκείνον.

Για το αν ισχύει ότι έχει βρεθεί με ανθρώπους της Ομοσπονδίας της αφρικανικής χώρας στην Αθήνα, μας είπε αρχικά:

«Η συζήτηση έγινε πριν ενάμισι μήνα. Ισχύει η πρόταση για δύο χρόνια για 450.000 δολάρια, αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ τότε περίμενα να δω τι θα γίνει με την Εθνική μας, δεν είναι και εύκολο να πας εκεί. Τότε είχαν σκοτωθεί στο Λάγος περίπου 40 άτομα από τρομοκρατικό χτύπημα και αυτό ήταν ένας επιπλέον λόγος που με κάνει να το σκέφτομαι».

Το θέμα έχει κλείσει οριστικά;

«Όχι, μέχρι τις 20 Μαρτίου θα έχουμε ακόμη μία επαφή λογικά, Το συμβόλαιο το έχω εδώ, στο αυτοκίνητό μου. Ακόμη δεν ξέρω τι θα γίνει, ενώ σκέφτομαι και μια ακόμη προοπτική που έχει παρουσιαστεί. Πάντως, η Αφρική δεν είναι Σαουδική Αραβία για να πας τόσο εύκολα».

Ρεπόρτερ από τη Νιγηρία: «Δεν γνωρίζω κάτι για Τσιώλη»

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Νιγηριανό δημοσιογράφο Τσίνα Ακέρου, ο οποίος τόνισε:

«Απ'όσο ξέρω έχουν γίνει πολλές επαφές με ξένους προπονητές. Δεν γνωρίζω προσωπικά για τον κ. Τσιώλη. Αμφιβάλλω για το εάν ήταν σοβαρό το ενδιαφέρον. Δεν έχω καμία πληροφόρηση. Αυτό που ξέρω είναι πως αναμένεται να επιστρέψει στον πάγκο της εθνικής Νιγηρίας, ο Στέφεν Κεσί. Αυτή την ώρα η ομοσπονδία συνεδριάζει για αυτό το θέμα».

Από την πλευρά του ο υπηρεσιακός τεχνικός και παλιά δόξα των «αετών», Ντάνιελ Αμοκάτσι, ο οποίος είχε μιλήσει πρόσφατα στο gazzetta.gr, σε νέα επικοινωνία μας δήλωσε: «δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω το συγκεκριμένο θέμα».

 

Τελευταία Νέα