ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Προκλήσεις και εισβολή μετά το γκολ! (gTV + vids)

Gazzetta team
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Προκλήσεις και εισβολή μετά το γκολ! (gTV + vids)

bet365

Οι προκλητικοί πανηγυρισμοί (κυρίως του Περέιρα) μετά το γκολ του Χάρα στο 89' προκάλεσαν... έκρηξη στις κερκίδες! Μερίδα οπαδών μπήκε στο γήπεδο, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί οριστικά και η ΑΕΚ να κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών.

Το τέρμα του Χάρα, λίγο πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα, έφερε τα... άσχημα στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν έντονα, μαζί με τον προπονητή τους. Ο Αργεντινός σκόρερ κλώτσησε το σημαιάκι του κόρνερ, ενώ ο Περέιρα πλησίασε κοντά στην κερκίδα, κάνοντας κινήσεις με τα χέρια του και πανηγυρίζοντας προκλητικά. Στο δεύτερο video, αυτό φαίνεται καθαρά.

Κάποιοι από τον πάγκο τον τράβηξαν πίσω, αλλά μερίδα οπαδών πρόλαβε να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και να πετάξει αντικείμενα, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ολυμπιακού να τρέξουν στα αποδυτήρια και το ματς να διακοπεί. Υπήρξε μεγάλη ένταση και ακολούθησαν κάποιες προκλητικές χειρονομίες την ώρα που οι φιλοξενούμενοι αποχωρούσαν.

Στα αποδυτήρια των διαιτητών μπήκε εισαγγελέας, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς κατέβηκαν για να συζητήσουν με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων». Τελικά, μετά από περίπου 25 λεπτά, βγήκε η απόφαση για οριστική διακοπή. «Εισβολή, ρίψη αντικειμένων και τραυματισμός αστυνομικού», ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στο άδοξο αυτό τέλος ενός πραγματικού ντέρμπι.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα