Ο Μαρινάκης φτιάχνει το μουσείο του Ολυμπιακού! (vid & pics)

Ο Μαρινάκης φτιάχνει το μουσείο του Ολυμπιακού! (vid & pics)

Ο Μαρινάκης φτιάχνει το μουσείο του Ολυμπιακού! (vid & pics)

bet365

Δωρεά 3 εκατ. ευρώ για την δημιουργία ενός υπερσύγχρονου μουσείου του Ολυμπιακού θα κάνει ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 90 χρόνια ζωντανής και σπουδαίας ιστορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλοντας να τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια του συλλόγου έκαναν γνωστό μέσω του Κριστιάν Καρεμπέ σε συνέντευξη Τύπου, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα διαθέσει πάνω από 3 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία του νέου μουσείου του συλλόγου, που θα είναι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης (εκεί που είναι τώρα), έχοντας το διπλάσιο μέγεθος.

Στόχος των ανθρώπων των πρωταθλητών Ελλάδας είναι το νέο μεγαλεπήβολο μουσείο να αποτελεί προορισμό και για τους τουρίστες αλλά και όλο τον κόσμο, μιας κι ο Ολυμπιακός αποτελεί μέρος της ιστορίας όχι μόνο του αθλητισμού μας αλλά και του πολιτισμού μας.

Για την εν λόγω κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Κριστιάν Καρεμπέ είπε: «Καλωσορίσατε σε μία σπουδαία ημέρα για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Σήμερα γιορτάζουμε τα 90 χρόνια δόξας του Θρύλου. Πολύ περήφανοι γι' αυτό το σύλλογο γιατί πριν από εμάς έκαναν άλλοι θυσίες και πολλή δουλειά. Νιώθω πολύ περήφανος και ταυτόχρονα πολύ μικρός μπροστά στα όσα έχουν επιτευχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ανακοινώσω ότι ο πρόεδρός μας, ο κ. Μαρινάκης, για να αφήσει το στίγμα του για τον εορτασμό των 90 ετών, σκέφτηκε να προσφέρει κάτι σε αυτή την επέτειο. Αποφάσισε να δωρίσει περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ για να δημιουργήσει το νέο μουσείο του Ολυμπιακού, το οποίο θα είναι διπλάσιο σε μέγεθος από το σημερινό για να κάνει γνωστότερο τον Ολυμπιακό στον κόσμο. Σε αυτό το μουσείο θα υπάρχουν ψηφιακές δραστηριότητες και θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο γνωστό το όνομά μας στην Ελλάδα και τον κόσμο. Αυτό το μουσείο δεν απευθύνεται μόνο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους και τους φιλάθλους που θα επισκεφτούν την Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς ανέφερε αρχικά: «Από τις αρχές Μαρτίου όλη τα ψηφιακά Μέσα έχουν ντυθεί με τα επετειακά σύμβολα. Από τους εορτασμούς δεν θα μπορούσε να λείψει ο κόσμος. Ο κόσμος που μας δίνει την τεράστια δύναμη και έχει κάνει τον Ολυμπιακό να είναι η μεγαλύτερη κοινωνική δύναμη στην Ελλάδα. Ο κόσμος μιλάει στο Olympiacos TV και οι άνθρωποι του καναλιού έχουν δημιουργήσει μία σειρά από βίντεο με τον τίτλο ‘Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…’. Πρόκειται για απλούς ανθρώπους που κάνουν κατάθεση ψυχής και θα μπορέσετε να βρείτε κάτι από τη δική σας ζωή. Οι μαρτυρίες αυτές θα είναι περιεχόμενο στο Digital κομμάτι που ακούσατε προηγούμενους».

Για τις ειδικές προσφορές που θα υπάρξουν με αφορμή τα γενέθλια της ομάδας τόνισε: «Θα υπάρξουν στην μπουτίκ εορταστικές σειρές. Η φανέλα της επόμενης σεζόν θα είναι συλλεκτική και πολυαναμενόμενη. Στις 10 με 15 Μαρτίου το Red Store κάνει μία προσφορά 1+1 δώρο, δηλαδή με κάθε αγορά ενός προϊόντος θα παίρνει κάθε φίλαθλος άλλο ένα δωρεάν. Αύριο το απόγευμα θα υπάρχει μία γιορτή για τα καταστήματα του Πειραιά, καθώς θα υπάρχουν «ερυθρόλευκες» προσφορές και ενημερώνεται ο κόσμος από τις αφίσες. Υπάρχει ένα τουριστικό τρένο, θα υπάρχουν ανιματέρ, θα υπάρχουν δώρα και αναμνηστικά προϊόντα, ενώ θα γίνει και μία σχετική κλήρωση για δώρα του Ολυμπιακού. Με προσφορές από τους καταστηματάρχες. Επίσης θα γίνει ένα βιβλίο, μία φθηνή έκδοση, και θα δοθεί μέσα από τις εφημερίδες. Σκοπός μας είναι να μπει σε κάθε ελληνικό σπίτι αυτό το βιβλίο που θα αφορά τα 90 χρόνια του συλλόγου. Πρόκειται για μία αρκετά μεγάλη έκδοση και όλα τα έσοδα θα δοθούν για τον ιερό σκοπό της UNICEF. ΘΑ υπάρξουν και άλλες δραστηριότητες σε συνδυασμό με τον δήμο Πειραιά. Όλη η οικογένεια του συλλόγου θα γιορτάσει αυτά τα γενέθλια, η μισή ελληνική κοινωνία θα γιορτάσουμε τη γέννηση του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου. Θέλουμε οι δράσεις αυτές να αφορούν όλο τον κόσμο και θέλουμε τη στήριξη όλου του κόσμου».

Ο Κώστας Καραπαπάς αποκάλυψε πως θα υπάρξει μια έκπληξη από τον κόσμο του Ολυμπιακού την Τρίτη. «Για αύριο το βράδυ οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζουν μία πολύ μεγάλη έκπληξη. Θα σας πω και άλλες λεπτομέρειες. Θα επιχειρήσουν να κάνουν κάτι που δεν έχει γίνει από οπαδούς και θα είναι πολύ εντυπωσιακό. Θα είμαστε όλοι εκεί για να την απολαύσουμε στα πλαίσια του εορτασμού».

Τέλος, τους παίκτες εκπροσώπησε ο Γιάννης Μανιάτης ο οποίος δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός, μεγαλύτερος, ο ενδοξότερος σύλλογος, συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Μιλάμε για έναν σύλλογο που είναι πολλά περισσότερα από ένας σύλλογος. Δεν είναι τυχαίο ότι τον στηρίζουν οι περισσότεροι Έλληνες και πρέπει εμείς να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να μπορέσει η ομάδα να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα