Κατά ΕΠΟ και Ολυμπιακού ο Αγγελίδης

Gazzetta team
Κατά ΕΠΟ και Ολυμπιακού ο Αγγελίδης

bet365

Αποδείξεις για το πως ελέγχεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα παρουσίασε ο Ιάκωβος Αγγελίδης στη επίσκεψή του στον ειδικό ανακριτή, κάνοντας λόγο για σύνδεση του Ολυμπιακού με την ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος του «Δικέφαλου» βρέθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο γραφείο του ειδικού ανακριτή και όντας πλήρως ενημερωμένος από την έρευνα που είχε γίνει επί προεδρίας Ζήση Βρύζα, σύμφωνα με τη Live Sport, παρουσίασε αποδείξεις για το πως ελέγχεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και για τη σύνδεση Ολυμπιακού και Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Τα συμπεράσματα προκύπτουν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, από τους ορισμούς των διαιτητών σε συνάρτηση με γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν από αυτούς. Στον ΠΑΟΚ επικρατεί η πεποίθηση πως αν ο ειδικός ανακριτής κάνει τη δουλειά του, θα βγουν σίγουρα συμπεράσματα για δράση «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο, ενώ οι κατηγορούμενοι θα είναι περισσότεροι από δεκαέξι.

Επιπλέον, από τον ΠΑΟΚ διοχετεύεται στον Τύπο πως επιθυμία του είναι η πολιτεία να διευκολύνει το έργο της Δικαιοσύνης, ώστε η υπόθεση να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα