Μάρτινς: «Να τους κοιτάξουμε στα μάτια»

Gazzetta team
Μάρτινς: «Να τους κοιτάξουμε στα μάτια»

bet365

Ο Ροτζέριο Μάρτινς πιστεύει ότι με την απαιτούμενη συγκέντρωση, ο Πανθρακικός μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι ο αγωνιστικός χώρος θα ευνοήσει πιθανότατα τους γηπεδούχους.

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Είναι πρώτοι και θα έρθουν για να κερδίσουν το παιχνίδι, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε με πάθος και να τους κοιτάξουμε στα μάτια» δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος στην κάμερα της Nova, προσθέτοντας: «Σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Όλοι θα δουν ένα σκληρό παιχνίδι. Το γήπεδο δεν θα είναι το καλύτερο, αλλά η ομάδα που θα έχει περισσότερο πάθος και περισσότερη δύναμη θα βγει νικήτρια».

Ερωτηθείς για τον αγωνιστικό χώρο και τον ρόλο που μπορεί να παίξει, εξήγησε: «Έχουμε παίξει τα περισσότερα παιχνίδια εδώ με βροχή, με κακό γήπεδο. Η ομάδα έχει μάθει να παίζει σε αυτό το γήπεδο και θα τη βοηθήσει. Δεν θα έρθει ο Ολυμπιακός να παίξει με τη μπάλα κάτω γιατί δεν θα μπορεί. Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που είμαστε. Να παίξουμε δυνατά και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στη διακοπή του πρωταθλήματος: «Μπορέσαμε να δουλέψουμε λίγο περισσότερο στα θέματα που είχαμε και θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα