«Το μέλλον του Ζλάταν δεν είναι μεγάλο»

«Το μέλλον του Ζλάταν δεν είναι μεγάλο»

Gazzetta team
«Το μέλλον του Ζλάταν δεν είναι μεγάλο»

bet365

Ο Μίνο Ραϊόλα άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Παρίσι και ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται κανέναν πρόβλημα στις σχέσεις του Σουηδού με τους Μπλαν και Καβάνι.

«Ο Ζλάταν έχει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο ακόμη. Είναι χαρούμενος στο Παρίσι, δίνει τον καλύτερό του εαυτό και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος» δήλωσε ο Ιταλός μάνατζερ στο RMC, προσθέτοντας: «Το μέλλον του όμως δεν είναι μεγάλο. Δεν ξέρω αν μπορεί να τελειώσει την καριέρα του στην Παρί. Έχει δουλέψει πολύ για τον εαυτό του εδώ και 15 χρόνια και τώρα θα δουλεύει για εμένα τα επόμενα οκτώ. Νομίζω ότι μπορεί να αγωνίζεται μέχρι τα 42 ή τα 43 του, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να βρίσκεται στην Παρί για οκτώ χρόνια ακόμη».

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Ελπίζω να κερδίσει το Champions League για το δικό του καλό, για το καλό της Παρί και του γαλλικού ποδοσφαίρου. Είναι θέμα τύχης και δεν είναι πάντοτε η καλύτερη ομάδα που του κερδίζει. Ο Ζλάταν μου είπε ότι το πρώτο ματς με την Τσέλσι ήταν τέλειο. Τέλεια προετοιμασμένο. Υπάρχει μεγάλος αλληλοσεβασμός ανάμεσα στον Μπλαν και τον ''Ίμπρα'' και είμαι σίγουρος ότι τον συμπαθεί πολύ. Προβλήματα (με τον Καβάνι) δεν υπάρχουν. Είναι απλώς μια καλή ιστορία. Ο Ζλάταν είναι ο ηγέτης της Παρί. Σέβεται τον Καβάνι και ο Καβάνι σέβεται τον Ζλάταν».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα