Δικαίωση Βάρδας για Γραμματικόπουλο

Gazzetta team
Δικαίωση Βάρδας για Γραμματικόπουλο

bet365

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί την κατάπτωση της ποινής του Γιώργου Γραμματικόπουλου, εξέδωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Χωρίς Σαραντόπουλο, Γαλανόπουλο στην Καλαμάτα οι «πράσινοι».

Θετικά ήταν τα νέα για τον τεχνικό του ΠΑΟ Βάρδας Ηλία Φωτόπουλο σχετικά με την ποινή των έξι αγωνιστικών η οποία είχε επιβληθεί στον Γιώργο Γραμματικόπουλο. Ο επιθετικός της ομάδας της Ηλείας είχε αποβληθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή Κιβερίου για την 18η αγωνιστική με συνέπεια να τιμωρηθεί με έξι αγωνιστικές για ανάρμοστη συμπεριφορά, δικαιώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή έπειτα από την έφεση που κατέθεσε το συγκρότημα της Πελοποννήσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του Γεώργιου Γραμματικόπουλου, ποδοσφαιριστή του σωματείου ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ, κατά της υπ΄αριθμ. 59/19-2-2015 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ ουσίαν την υπόθεση. Δέχεται ότι ο ποδοσφαιριστής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ διέπραξε το αδίκημα του άρθρου 10 παρ. 1 α του Π.Κ της ΕΠΟ (ανάρμοστη συμπεριφορά) και επιβάλλει σ΄ αυτόν ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή είκοσι (20) ευρώ».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο εν λόγω παίκτης συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του προπονητή του για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα καθώς εξέτισε την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Αντίθετα εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με την «Μαύρη Θύελλα» έχουν τεθεί οι Γαλανόπουλος και Σαραντόπουλος καθώς αμφότεροι είναι τραυματίες.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα