Κανονικά ο Ζόρντι Βιδάλ, ατομικό ο Αναστασιάδης

Νίκος Τσιώκος
Κανονικά ο Ζόρντι Βιδάλ, ατομικό ο Αναστασιάδης

bet365

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής, Ζόρντι Βιδάλ, συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση, στην οποία ο Αναστασιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Με μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου της Μυτιλήνης συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Καλλονής για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Σε αυτή συμμετείχε κανονικά και ο Ζόρντι Βιδάλ, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛΚ.

Αντίθετα, ο Ανέστης Αναστασιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μαζί με τον τιμωρημένο Πολ Κεϊτά αποτελούν τους... πονοκεφάλους του Βαγγέλη Βλάχου.

Όσον αφορά το... μενού, περιελάμβανε προθέρμανση με κυκλοφορία και κατοχή μπάλας, ασκήσεις μετάβασης, σέντρες, τελειώματα και οικογενειακό διπλό. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Λέσβου θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το Σάββατο και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα